reklama
Dziewczyny ja wizytę miałam dopiero o 19. Dziś byłam nie u Dubrawskiego tylko u mojego zaprzyjaźnionego miejscowego gina do którego teraz będę chodzić dodatkowo bo udało się na NFZ. Dziś głównie chodziło o sprawdzenie szyjki, dziecku to tylko sprawdził serduszko i zmierzył, ma już 6,34 cm. Fotek nie mam, za tydzień wizyta u Dubra to wstawię. To już 13 tydz. Nie wiem jak wstawić suwaczek
Lumia biorę: clexane 0,4 choć na początku brałam 0,2, encorton brałam 15 mg teraz zeszłam do 10mg, duphaston 3 x 1 i do tego luteinę na noc dopochwowo. Colostrum immune na początku 3 x 1 teraz 2x1, witaminę B12 metylowana i kwas foliowy metylowany, 2 tab. vigantoletten. Letrox mam odtawiony bo moja tarczyca przeszła z niedoczynności w nadczynność.
czarna_mala
Fanka BB :)
Azylek skoro pod koniec cyklu masz plamienia, to prawdopodobnie masz niedomogę lutealną i zbyt niski progesteron. Więc nawet jak zachodzisz w ciążę co cykl, to nie masz jak jej utrzymać. Powiedz lekarzowi o tym, dostaniesz suplementację po owu Dupkiem i gitara [emoji2]
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Agnieszka...super. Gratulacje!!!! Niech Maluch sobie teraz spokojnie rośnie!!!
czarna_mala
Fanka BB :)
Ovi na implanację?Czarna wlasnie od tego cyklu biore dupka [emoji6] i dostałam zastrzyki z ovitrelle co 2 dzien do miesiączki.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Podziel się: