reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny ja wizytę miałam dopiero o 19. Dziś byłam nie u Dubrawskiego tylko u mojego zaprzyjaźnionego miejscowego gina do którego teraz będę chodzić dodatkowo bo udało się na NFZ. Dziś głównie chodziło o sprawdzenie szyjki, dziecku to tylko sprawdził serduszko i zmierzył, ma już 6,34 cm. Fotek nie mam, za tydzień wizyta u Dubra to wstawię. To już 13 tydz. Nie wiem jak wstawić suwaczek

Agnieszka
Wspaniałe wieści:) i jeżeli dobrze liczę to Witaj w drugim trymestrze;)
W wolnej chwili przypomnij proszę dawki leków w tej ciąży:) no chyba ,że w stopce są aktualne:*

Lumia biorę: clexane 0,4 choć na początku brałam 0,2, encorton brałam 15 mg teraz zeszłam do 10mg, duphaston 3 x 1 i do tego luteinę na noc dopochwowo. Colostrum immune na początku 3 x 1 teraz 2x1, witaminę B12 metylowana i kwas foliowy metylowany, 2 tab. vigantoletten. Letrox mam odtawiony bo moja tarczyca przeszła z niedoczynności w nadczynność.

Azylek skoro pod koniec cyklu masz plamienia, to prawdopodobnie masz niedomogę lutealną i zbyt niski progesteron. Więc nawet jak zachodzisz w ciążę co cykl, to nie masz jak jej utrzymać. Powiedz lekarzowi o tym, dostaniesz suplementację po owu Dupkiem i gitara [emoji2]

Czarna wlasnie od tego cyklu biore dupka [emoji6] i dostałam zastrzyki z ovitrelle co 2 dzien do miesiączki.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Agnieszka
Suuupppeerr
Nie mogłam się już doczekać .Tak. Dobrze że wszystko jest. Ok.
Tak daleko jeszcze nie byłaś , zaczął się drugi trymestr więc już możesz odetchnąć z ulgą .
Przytulanki dla Cypiska .

Do góry