reklama
G
Gość
Gość
Susana ja tez poprosze przepis na ta zupe cebulowa, bo juz Ci dawno mialam pisac ale to jak bedziesz miala czas, bo nie chodzi mi o swieta tylko w ogole o przepis na dobra, bo w necie to pelno roznych jest, a Twoja pewnie najlepsza
witam :-*
my nadal walczymy z przeziebieniem..
Azylek ja bralam w tych staraniach ovitrele na cialko ;-)
Agnieszka jesli chcesz suwaczek to wejdz na suwaczki.com tam wszystko pisze i wybierzesz :-*
my nadal walczymy z przeziebieniem..
Azylek ja bralam w tych staraniach ovitrele na cialko ;-)
Agnieszka jesli chcesz suwaczek to wejdz na suwaczki.com tam wszystko pisze i wybierzesz :-*
Ostatnia edycja:
G
Gość
Gość
Witajcie dziewczynki i jak zwykle witaj Doris
Bea, nieeee, ale dzisiaj A. sciagnie do domu pozno i zaraz ruszamy na imlreze do znajomych wiec pewnie wrocimy o jakiejs chorej porze, a rano wstajemy do pracy. Takze juz knuje jakis szybki w tzw. Miedzyczasie obowiazki trzeba spelniac, bo objawy sie wzmacniaja i do owu blisko
No tak
Beatka
Przepisy , na fajne dania ,sałatki , zdjęcia powklejane ?????
Ja się zabije...
Susana to i ja poprosze hurtem przeslesz
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Ledwo żyje dziś, nawet z Małą do przedszkola nie wstałam. Normalnie zasypiam na stojąco a moc mnie opuściła tak totalnie dziś, że ledwo do kuchni dochodzę. Leje u nas od rana, szaro i ciemno. Ciśnienie mam prawidłowe.
Strawbelka, dziękuję :-)
Nafoczka, Lumia, Lumia1212, Arda, Agnieszka, Mała Czarna, Liluli, Lilii, Suzana, Azylek, Destino, Kaira, Motylek1234, Bea25ta, Riri, Agfa707, Fondie, Beri i reszta pozdrawiam!
Ledwo żyje dziś, nawet z Małą do przedszkola nie wstałam. Normalnie zasypiam na stojąco a moc mnie opuściła tak totalnie dziś, że ledwo do kuchni dochodzę. Leje u nas od rana, szaro i ciemno. Ciśnienie mam prawidłowe.
Strawbelka, dziękuję :-)
Nafoczka, Lumia, Lumia1212, Arda, Agnieszka, Mała Czarna, Liluli, Lilii, Suzana, Azylek, Destino, Kaira, Motylek1234, Bea25ta, Riri, Agfa707, Fondie, Beri i reszta pozdrawiam!
Podziel się: