reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Ja dziś mam jakiś taki straszny wewnętrzny niepokój, że coś jest nie tak, że szyjka nie trzyma, że urodzę przedwcześnie. Nie potrafię tego opisać. Nie wiem jak jak dotrwam do jutrzejszej wizyty, tak strasznie się boję. Dziś dopiero skończyłam pełne 24 tc, to jeszcze tak mało. Gdyby było 30 to byłabym spokojniejsza.
Nie wiem co Ci dziś dzieje ze mną.
Ja dziś mam jakiś taki straszny wewnętrzny niepokój, że coś jest nie tak, że szyjka nie trzyma, że urodzę przedwcześnie. Nie potrafię tego opisać. Nie wiem jak jak dotrwam do jutrzejszej wizyty, tak strasznie się boję. Dziś dopiero skończyłam pełne 24 tc, to jeszcze tak mało. Gdyby było 30 to byłabym spokojniejsza.
Nie wiem co Ci dziś dzieje ze mną.
Doris ja tez juz kazdej wizyty sie boje, a z ta szyjka pewnie przeze mnie? Musi byc dobrze, coz nam zostaje :-*
Azyl smarowalam wewnetrzna strone rak, tam gdzie skora cienka, rano i wiecz. po kapieli, przed owu do @ i przerwa
Azyl smarowalam wewnetrzna strone rak, tam gdzie skora cienka, rano i wiecz. po kapieli, przed owu do @ i przerwa
G
Gość
Gość
Nafoczka teraz dopiero nadrabiam czytanie, wiec zagadka pewnie juz rozwiazana
G
Gość
Gość
D3 napewno tak dzialaNagoczka cudownoe, ze malutki rosnie jak na drozdzach. Sluzy mu Twoj odpoczynek. Dziewczyny z MTHFr czy jak zavzelyscie suplementacje tymi B12,9 i D3 to czulyscie roznice w samopoczuciu? Mam wrazenie ze wrocil mi optymizm, sila, nie mam "czarnych mysli" i mniej sie stresuje. Czy to mozliwe ze tak wplywaja te witaminki?
G
Gość
Gość
Tez widzialam " ptaszka" he he)Nafoczka
Nie wiem co miało znaczyć że " jestem dobra w te klocki"
A może jestem.???
Ale SISIOR jak w morde strzelił na całym ekranie.
Hurra wygrałam drugi toster. !!!!!!
G
Gość
Gość
Za kielbaske, bo jak potem bede miala zakaz, to trzeba wykorzystac terazAgnieszka zaraz po tym jak pisalas o pessarze to ci odp. ale pewnie przegapilas, nic nie szkodzi ;-) ja mam szew, pessar zaklada sie na "dluzsze" szyjki, przy mojej 14mm nie bylo dyskusji. Wszystko zagoilo sie ladnie i teraz lezakuje
Susana bo ty kobietka z doswiadczeniem jestes hihihi....
Azylek i orzechy brazylijskie ;-)
Beri mnie to chyba dieta i zgubione kg bardziej napawaly optymizmem ps B6 nie 9 ;-)
Doris pozdrawiam yes yes przed Strawbelka a ona co? juz za jajka sie bierze czy jeszcze teraz za kielbaske?
Doris zapomnialam ale to dlatego ze dopiero teraz usiadlam na forum.
Wiec pozdrawiam i Ciebie Doris i wszystkie dziewczeta
reklama
G
Gość
Gość
Daj trocheDzięki Lumia my już po obiedzie [emoji486] a teraz w ramach diety pożarłam szarlotkę na ciepło z lodami [emoji510]
Podziel się: