Zrobiłam badania, które nazywały się " pakiet trombofilii" zapłaciłam 450 zł + zrobiłam sobie nk (wyszło 4).Lumia a jakie Ty w koncu to badanie robilas? Caly ten drogi komplet?
reklama
susana
Fanka BB :)
Nie mam żadnych objawówSusi
Strasznie Ci dziękuje. Już myslalam,ze się na mnie obraziłas
Mnie moj gin dał dziś namiar na jakąs utytułowaną PAnią prof. Specjaliuje się własnie w chorobach zakrzepowo - zatorowych. Powiedział żebym poszła na konsultacje jeszcze, bo z jego punktu widzenia biorę już wszystko co powinnam.
Dzwoniłam dziś i wizyta 300zł
A tak swoją drogą to gdyby nie to badanie to bym w życiu nie wiedziała,że u mnie to może wyjść. Masz jakiekolwiek objawy? Ja jestem w szoku...
Tym bardziej że ginka kiedyś mówiła że absolutnie mam leydena nie robić bo go na 100% nie mam jeżeli mam dwoje dzieci .Jak widać różne są przypadki w życiu .
Absolutnie się na ciebie nie obraziłam .hehe tylko nie nadążam dziś pisać .Tyle ciekawych tematów dzisiaj .
Susi,
Dziękuje raz jeszcze
Uciekam spać
Dobrej nocy dla wszystkich Dziewczynek:*
edit
Susi nie biorę żadnych. Stwierdziłam,że w tym cyklu jak coś od pozytywnego testu...Tym bardziej nie chcę encortonu i nie wiem czy mogę clexan bo na 31 marca mam kariotyp
a myślisz,że przy naszej mutacji trzeba leki od początku włączać?
Może acard od jutra włącze
Dziękuje raz jeszcze
Uciekam spać
Dobrej nocy dla wszystkich Dziewczynek:*
edit
Susi nie biorę żadnych. Stwierdziłam,że w tym cyklu jak coś od pozytywnego testu...Tym bardziej nie chcę encortonu i nie wiem czy mogę clexan bo na 31 marca mam kariotyp
a myślisz,że przy naszej mutacji trzeba leki od początku włączać?
Może acard od jutra włącze
susana
Ja leki biorę wcześniej żeby zarodek jakby co się lepiej zagnieżdził .Chodzi o clexan bo to konieczne przy leyden .
Acard całe życie przy trombofilii trzeba brać .
No ale ty zrobisz jak uważasz .Każda z nas jest odpowiedzialna tylko za siebie .Możemy sobie tylko radzić tutaj .Pa dobranoc .
Acard całe życie przy trombofilii trzeba brać .
No ale ty zrobisz jak uważasz .Każda z nas jest odpowiedzialna tylko za siebie .Możemy sobie tylko radzić tutaj .Pa dobranoc .
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Doris
gdzie przepadłaś??????
oglądałam ycd
G
Gość
Gość
Susana poszla sie bzykacSusana, juz poprawilam te ocene. Sorry jeszcze raz, to byl oczywiscie przypadek. Napisz mi prosze na priv co z tym intralipidem.
motylek1234
Tęczowa gratulacje i zdrowia dla maleństwa!
Dziewczyny te co mają mutacje MTHFR i T677 jakie witaminy bierzecie i wogole leki przed ciążą?
Dziewczyny te co mają mutacje MTHFR i T677 jakie witaminy bierzecie i wogole leki przed ciążą?
reklama
bertha
Metylowe formy: b6,b12 i kwasu foliowego.Tęczowa gratulacje i zdrowia dla maleństwa!
Acard
Kwas foliowy 5mg (gin mi przepisał wiec biore mimo ze niekoniecznie to dobre...)
A do tego inne suplementy ale to juz niezależnie od MTHFR:
Multiwitaminy dla starających się - femibion
Wit d3
Koenzym q10
Pyłek pszczeli
Podziel się: