reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam się i ja:)
Nafoczko,
Teraz zobaczyłam Twoją wiadomość:) odpiszę ;)

Destino,
A u kogo byłaś i jakiego lekarza Ci poleciła?

Dziewczyny mam wynik NK i jak zwyklę prosze was o interpretację:)

WBC limfocyty 26,9 - odsetek ; 16-44 norma ; liczba/ul 4400 ; 4100-11000 - norma
NK 4 - odsetek; norma 7- 31 liczba/ul 47 ; 90-600 norma

Dziewczyny j mam nk poniżej normy???

To ten KIR jakby ktoś coś....
Badanie Kir a ja zielona
Kir obecne :2DL1,2DL2,2DL3,2DL4 norm,2DL5[gr1],2DS1,2DS2,2DS4[del-22bp],2DS5,3DL1,3DL2,3DL3,3DS1,2DP1,3DP1norm,3DP1var
KIR NIEOBECNE: 2DL4del,2DL5[gr.2],2DS4norm

Uwagi genotyp KIR bx

Z góry bardzo dziękuję ;)

To ten KIR jakby ktoś coś....
Badanie Kir a ja zielona
Kir obecne :2DL1,2DL2,2DL3,2DL4 norm,2DL5[gr1],2DS1,2DS2,2DS4[del-22bp],2DS5,3DL1,3DL2,3DL3,3DS1,2DP1,3DP1norm,3DP1var
KIR NIEOBECNE: 2DL4del,2DL5[gr.2],2DS4norm

Uwagi genotyp KIR bx

Z góry bardzo dziękuję ;)
Matko święta !!!!
Czarna magia:no:

Nafoczka
Wysłałam ci priv.

Lumia
Moje nk 9 a jak rozmawiałam z jednym immuno od nk to powiedział że dobrze to jest 5 .
A czy ty przez to często nie chorujesz ?

Połowa 7 tygodnia. Beta z 2100 na 3300. wiem ze za mało, ale pani mówi, że rośnie i że z podobnego Pęcherzyka zna Zosię. Ale nie ukrywa, ze marne szanse. Mam kontrolkę USG za 2 tyg. Mówiła by powtórzyć betę. Wolę jednak nie znać wyniku.
Lumia, Pani nazywa się Małgorzata Radoń-Pokracka. A do Pana Krzysztofa Grygi - poradnia immunologiczna Kraków, Wrocławska 1-3. Ponoć terminy nie są odległe, a Pan specjalizuje się w poronieniach nawykowych.

reklama
O słyszałam o tym.lekarzu, pisano o nim na forum źr on odradza całkowicie szczepienia limfocytami bo ponoć są one niebezpieczne, gdyby kiedykolwiek chciano zastosować leczenie nowotworu to że ogranicza pole działania...

Do góry