G
Gość
Gość
Fondie ja za tydzien bede w blizniaczejdziewczyny jakie dziewczyny byly na oforum w ciazy blizniaczej ? jak moge sie z nimi skontaktowac?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fondie ja za tydzien bede w blizniaczejdziewczyny jakie dziewczyny byly na oforum w ciazy blizniaczej ? jak moge sie z nimi skontaktowac?
Kiedy bedzie wiadomoczy ciaza ?Fondie ja za tydzien bede w blizniaczej
inka26 – dzięki za info. Może mnie też się uda za jakieś 100 lat
Bo pregnyl zawiera Hcg, wiec test zrobiony za wcześnie moze byc fałszywie pozytywny bo Hcg jest z zastrzyku a nie z ciąży. Chyba ze zbada sie przyrost - czy maleje czy rośnie... Jak rośnie to ciąża.Witajcie dziewczyny
Strawbelka – dlaczego przez zastrzyki z pregynylu nie chcesz robić bety. Ja coś chyba nie kumam
Obyś miała rację, bo czasami nie mam już nadziei ale chyba każda z Was tak tu ma/miałaUda się na pewno, na każdego przyjdzie czas prędzej czy później
U Ciebie będzie to trochę inaczej, że wzgledu na dwie fasolki beta będzie wyższa niż przy jednej fasolce, w związku z czym przy becie wyższej będziesz miała serdusia staraj się nie denerwować, choć wiem że to trudneDoris przy jakiej becie mialas serce ? Dzis sobie pomyslalam ze moze juz wczoraj powinny byc serca ?