G
Gość
Gość
Fajnie Fondie, cieszcie sie i nie stresuj sie juz, mysl pozytywnie, choc wiem ze to trudne.maz sie smiac zaczali cieszyl sie a jednczesnie stres ja ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie Fondie, cieszcie sie i nie stresuj sie juz, mysl pozytywnie, choc wiem ze to trudne.maz sie smiac zaczali cieszyl sie a jednczesnie stres ja ja
Fondie juz sluchac tego nie mozna. Po cholere grzebierz i analizujesz? Lekarz powiedzial ze jest dobrze. Jestes obstawiona lekami i bedzie dobrze! Jak bedziesz tak caly czas dzukac problemow to w koncu je na siebie sciagniesz! Wyluzuj i sie ciesz!na kalkulatorze belly cos tamw ychodzi ze beta wzrosla ponizej normy;/
no wlasnie dziekuje juz mi lepiej czyli tez tak mialas to gitmi też raz tak wyszło jak miałam wzrost do ok 100 tys, bo tam jest ustawione, że ma przyrastać stale min 66% w ciągu 48 h ma nie jest ujęte, że powyżej 1200 do 6000 i od 6000 wzwyż przyrasta wolniej
Inka dzięki za info, przełączyłam na TLC nie wiedziałam że taki program jest