reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana a jaki Ty mialas bol ten jak pecherzyki pekaly? Takie mocne klucie, jak zawsze tylko mocniejsze? Bo ja tylko od wczoraj sie czuje jakbym miala nie wiem zapalenie pecherza czy cos taki dziwny ucisk na dole, moze to plyn po pecherzykach. A moze po sexie bo mam endometrioze. Bede szukac dzis gina.

reklama
strawbelka i super:)
susana masz jakies.nowe oznaki bo ja nie tylko piersi dalej bola coraz bardziej ale to moze byc od prohesteronu

zaraz wezme utrigestan to spadnie narazie siedze pije herbate i igladam jak m szaleje z cora. ksiadz do nas przychodzi dzis ....trza chalpe ogarnac

Fondie, tak ja miałam kłucia, zresztą nadal je czasem mam. Nie sądze, ze to od krawiaka a krwiaka najlepiej sprawdzić na usg. Jak plamiłam to na chwile odstawilam acard i clexan ale teraz biore nadal.

Co do stymujacji to moja dzidzia tez jest po niej. Zastrzyk z ovitrele zrobiłam sobie sama (to tak jak clexan) owu zawsze miałam swoje ale hcg "rasuje" ciałko więc ja absolutnie nie żałuje, dopiero jakby to nie działało to myślalam nad innymi sposobami.

Pozdrawiam Wszystkie pamiętające ;*

Ostatnia edycja:
reklama
Tola – domyślam się, że mamy do zrobienia te same badania. Ja już byłam, ale w sumie nie wiem po co robiłam mlr, bo na razie stosunek do szczepień to mam jak do jeża. Zrobiłam to chyba tylko z ciekawości, żeby się dowiedzieć na jakim jest poziomie. Ja już jestem bardzo blisko ściany. Ty masz się fajnie, bo chociaż córcie masz
A Ty byłaś u Sydora? Ja już mam dość. Nic specjalnego dotychczas nie wyszło. No może wyszło cosik ale tylko insulina podwyższona, prolaktyna podwyższona, ureaplasma-wyleczona i mthfr C667T. Nie spodziewam się nic innego. Bo co nietolerancja glutenu czy właśnie ALLO MLR? Wątpie... Dziewczyny zaszłam z 0 w ciąze i mam córe. Wiem że teraz do utrzymania kolejnej ciązy może to nie wystarczyć. Moje cyferki z ALLO mogą być za małe. Tylko że mój gin powatpiewa z kliniki a ja dopiero mam mętlik w głowie.Nie stać mnie na kolejna próbve ivf z własnej kieszeni. A teraz to już po ptokach

Do góry