reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
susana jesli Ci to cos da to wlasnie wyjelam karte wypisaowa i mam napisane ze podano mi :
20% intralipid wlew -2x 100ml
sterofundin wlew-2x500

No wczoraj o gdzies 17 albo 18 nie pamietam dokladnie ale dawka 500
Pęka po 36 godzinach od podania zastrzyku .
U mnie było trochę wcześniej bo po około 28 godz. był ból ale ja dzień wcześniej zrobiłam test owulacyjny i była ciemna druga krecha .Myślę że było szybciej przez naturalną owu .

susana jesli Ci to cos da to wlasnie wyjelam karte wypisaowa i mam napisane ze podano mi :
20% intralipid wlew -2x 100ml
sterofundin wlew-2x500
Ok dzięki już dzwoniłam do koleżanki co ma aptekę u mnie w mieście to jutro też popyta w hurtowniach farm.podałam jej dokładnie co napisałaś .dzięki

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny

Strawbelka – kochana wyluzuj. Niech chłopaki się wgryzają, no stress. Jeżeli chodzi o encorton to ja mam zlecony 10 mg 3 tygodnie przed transferem i 20 mg po transferze i będę się tego trzymać. YYYYYY masz TSH 7,5?????

Tola – domyślam się, że mamy do zrobienia te same badania. Ja już byłam, ale w sumie nie wiem po co robiłam mlr, bo na razie stosunek do szczepień to mam jak do jeża. Zrobiłam to chyba tylko z ciekawości, żeby się dowiedzieć na jakim jest poziomie. Ja już jestem bardzo blisko ściany. Ty masz się fajnie, bo chociaż córcie masz

susana – robiłaś te badania co Ci zlecił prof. Wilczyński??

Arda – no nie, przykro mi, trzymaj się, głowa do góry

reklama
Strawbelko,
A przypomnij na jakiej wilekości pęcherzach miałaś robiona owu? ,bo kurcze tak zapierniczacie z tym pisaniem, że nie znalazłam?:)

Do góry