reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
To ja Ci proponuję podjechać jutro na jakieś usg - dlaczego.... Chociażby po to ,żebyś wiedziała kiedy Twoje pęchole pękają i przy jakiej wielkości. Zyczę Ci oczywiście żeby się udało tym razem, ale z własnego doświadczenia wiem, że to naprawdę cenne informacje na przyszlość:)
U mnie np dopiero pękają jak mają ok 26 mm:)

Powiem Ci ,ze dzięki monitoringom poznałam swoje cialo, w końcu wiem kiedy co się dzieje - no może nie zawsze:p

To ja Ci proponuję podjechać jutro na jakieś usg - dlaczego.... Chociażby po to ,żebyś wiedziała kiedy Twoje pęchole pękają i przy jakiej wielkości. Zyczę Ci oczywiście żeby się udało tym razem, ale z własnego doświadczenia wiem, że to naprawdę cenne informacje na przyszlość:)
U mnie np dopiero pękają jak mają ok 26 mm:)
Ja to owu zawsze mialam normalnie , testy mi pieknie wychodzily. Ten cykl jest dziwny przez to clo i ten zastrzyk. Nigdy owu nie mialam wspomagane.
Troche bez sensu mnie ten lakarz prowadzi. Raz w tyg. jest i pewnie przez to nie mowi o monitoringach tylko zaklada ze po lekach owulka bedzie ksiazkowa. Wczoraj ten lekarz sie smial ze testy owu robie , mowi ze one nie sa wiarygodne, a wychodzi na to ze wiarygodniejsze niz jego zalozenia.

Kurde, powiem Ci Strawbelko,że faktycznie troszkę dziwnie. Ja przy pierwszej stymulacji to prawie co dwa dni u gina byłam, bo chciał wiedzieć jak reaguje na lek....
Kurcze ja bym jednak skontrolowała - czy pękły. Zeby mieć pewność ,że się jakieś torbiele nie porobiły...tak dla świetego spokoju.
Ale kurcze kobieto musi być w Tobie więcej pozytywnego myślenia! Przecież to polowa sukcesu i mam nadieje,że Cię nie dołuje moimi postami, ja tylko chcę doradzić jak najlepiej:)

Strawbelko,
Ja uciekam spac. Jutro goscie przyjeżdzają, a musze jeszcze ogarnąć dom:)
Dobrej nocy i pamiętaj pozytywne myślenie!!!!

Kurde, powiem Ci Strawbelko,że faktycznie troszkę dziwnie. Ja przy pierwszej stymulacji to prawie co dwa dni u gina byłam, bo chciał wiedzieć jak reaguje na lek....
Kurcze ja bym jednak skontrolowała - czy pękły. Zeby mieć pewność ,że się jakieś torbiele nie porobiły...tak dla świetego spokoju.
Ale kurcze kobieto musi być w Tobie więcej pozytywnego myślenia! Przecież to polowa sukcesu i mam nadieje,że Cię nie dołuje moimi postami, ja tylko chcę doradzić jak najlepiej:)
Nie dolujesz Lumia. Mi sie juz pozytywne myslenie skonczylo i juz chyba sie pogodze z tym ze sie nie uda. Ci lekarze to tylko kasowac umieja, wczoraj mnie skasowal za iui plus usg. A usg przecierz wchodzi do iui. Nawet pani w recepcji byly zdziwione ze tak policzyl. Nagadal sie o tym encortonie i mnie tylko zdolowal ze nie wierzy w teorie nk. Jak zbity pies od wcziraj sie czuje. Nie wiem juz mam dosc tych lekarzy i tego wszystkuego. Hanosz mi nawet na maila nie odpisala. Jutro poszukam gina u mnie w miescie zeby chociaz usg zrobil.

reklama
Strawbelka jedż gdzieś na usg dzisisj .
Może trzeba jeszcze jeden zastrzyk dołożyć .Czasami trzeba dostrzyknąć .
Lepiej sprawdzić dla świętego spokoju.

Do góry