reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris ja betke dopiero bede badac za 2 tyg. Bo ja w bede jeszcze powtarzac 2 razy te zastrzyki, drugi bedzie 8 dni od owu jakos wiec i tak by mi 2 krechy wyszly nawet jakby ciazy nie bylo.
Dziewczyny strasznie Was przepraszam za wczorajszy dzien i to trucie, mialam kryzys, chyba mi wszystko puscilo co tak sie przez pol roku zbieralo jak udawalam chyba ze jestem silna i tak w sobie wszystko dusilam. Wczoraj dalam popis i pokazalam chyba prawdziwa twarz, jaka jestem slaba juz w tej walce. Ale dzis jest dobrze. Truc juz nie bede obiecuje:) bo chyba juz macie mnie dosc przez te 2 dni.

Strawbelka ja mialam pregnyl 28 a progesteron bralam od 2 bez badan.
Doria wlaasnie nic juz chcialam biec na bete ale m mnie przystoowal zebym w poniedzialek zrobila wiec sie zgodzilam, mam tylo mega sennosc po utrogestanie imsie nasila normlanie odpad calkowity musze pogadac o tym z ginem bo niemdamsie funconowac mam 3 x 1 i po zazyciu oo 30 mijutach spie. Doris tobie od kiedy zaczely sie nudnosci ? Ja dzis 4tydz 4 dzien chyba
Arda wpadaj czasem
Susana jak samopoczucie ?
Cycuchy bola strasznie ale ja biore duzo progesteronu. Niby inaczej po jedzeniu w zoladku ale z cora wymiotowalam mega tylko z nia w innych sie nie udalo i juz se mysle ze cos nie tak

ja miałam mdłości i złe samopoczucie od zrobienia testu w 12 dpo, potem już było coraz gorzej i tak mega źle się czułam do skończenia 9 tc. Potem było trochę lepiej, mdliło mnie nadal ale już jakoś mogłam funkcjonować. Przeszło ok 12 tc, teraz wymioty i mdłości mam od czasu do czasu....np dziś:crazy:

doris ile beta wynosila jak zaczely ci sie nudnosci?
strawbelka ostatnio tez tak mialam i mowil ze to normalne ...napisalam maila bo moge zmienic na stosowanie dopochwowe bo to mozna przyjmowac tak i tak!ale ja dopochwowo juz mam na noc 2 tabletki inne

Czesc ja po pracy
Narobiłam się jak bury osioł.
Teraz leżę odłogien
Strawbelka uff.Dobrze że pęchole pękły .
Byłaś na usg i masz spokojny weekend
Teraz tylko czekać na dobre zagnieżdżenie .

Mnie też dziwnie jest trochę rano .Ale mdłościami to nie można nazwać .
Strawbelka ja dupk wzięłam jak beta była pozytywna 34.To był jakiś 10 dpo

reklama
Arda no jak forum bez ciebie?
Odpocznij od nas troszeczkę i wracaj szybciutko.Czekamy.

Doris czekamy na fotk€ z usg
Brzuszek też miałaś nam pokazać

Do góry