reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris ja betke dopiero bede badac za 2 tyg. Bo ja w bede jeszcze powtarzac 2 razy te zastrzyki, drugi bedzie 8 dni od owu jakos wiec i tak by mi 2 krechy wyszly nawet jakby ciazy nie bylo.
Dziewczyny strasznie Was przepraszam za wczorajszy dzien i to trucie, mialam kryzys, chyba mi wszystko puscilo co tak sie przez pol roku zbieralo jak udawalam chyba ze jestem silna i tak w sobie wszystko dusilam. Wczoraj dalam popis i pokazalam chyba prawdziwa twarz, jaka jestem slaba juz w tej walce. Ale dzis jest dobrze. Truc juz nie bede obiecuje:) bo chyba juz macie mnie dosc przez te 2 dni.

Strawbelka ja mialam pregnyl 28 a progesteron bralam od 2 bez badan.
Doria wlaasnie nic juz chcialam biec na bete ale m mnie przystoowal zebym w poniedzialek zrobila wiec sie zgodzilam, mam tylo mega sennosc po utrogestanie imsie nasila normlanie odpad calkowity musze pogadac o tym z ginem bo niemdamsie funconowac mam 3 x 1 i po zazyciu oo 30 mijutach spie. Doris tobie od kiedy zaczely sie nudnosci ? Ja dzis 4tydz 4 dzien chyba
Arda wpadaj czasem
Susana jak samopoczucie ?
Cycuchy bola strasznie ale ja biore duzo progesteronu. Niby inaczej po jedzeniu w zoladku ale z cora wymiotowalam mega tylko z nia w innych sie nie udalo i juz se mysle ze cos nie tak

ja miałam mdłości i złe samopoczucie od zrobienia testu w 12 dpo, potem już było coraz gorzej i tak mega źle się czułam do skończenia 9 tc. Potem było trochę lepiej, mdliło mnie nadal ale już jakoś mogłam funkcjonować. Przeszło ok 12 tc, teraz wymioty i mdłości mam od czasu do czasu....np dziś:crazy:

doris ile beta wynosila jak zaczely ci sie nudnosci?
strawbelka ostatnio tez tak mialam i mowil ze to normalne ...napisalam maila bo moge zmienic na stosowanie dopochwowe bo to mozna przyjmowac tak i tak!ale ja dopochwowo juz mam na noc 2 tabletki inne

Czesc ja po pracy
Narobiłam się jak bury osioł.
Teraz leżę odłogien
Strawbelka uff.Dobrze że pęchole pękły .
Byłaś na usg i masz spokojny weekend
Teraz tylko czekać na dobre zagnieżdżenie .

Mnie też dziwnie jest trochę rano .Ale mdłościami to nie można nazwać .
Strawbelka ja dupk wzięłam jak beta była pozytywna 34.To był jakiś 10 dpo

reklama
Arda no jak forum bez ciebie?
Odpocznij od nas troszeczkę i wracaj szybciutko.Czekamy.

Doris czekamy na fotk€ z usg
Brzuszek też miałaś nam pokazać

Do góry