reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana, w Warszawie w city clinic podadzą Ci intralipid, najwyżej wcześniej będziesz miała wizytę u wójtowicza. Trzymam kciuki.

Mi Janoszowa nie odpisala. Chyba juz nie odpisze. Jutro rano bede dzwonic i do niej i do mojego gina, dzis juz nie dzwonie bo psychike mam zjechana. Ale jest juz chyba ok ze mna, ochlonelam.

Susana, w Warszawie w city clinic podadzą Ci intralipid, najwyżej wcześniej będziesz miała wizytę u wójtowicza. Trzymam kciuki.
Bajda bardzo bardzo ci dziękuję bo obdzwoniłam pół Warszawy .
Pani na recepcji.od Wójtowicza powiedziała że doktor jutro rano będzie do mnie dzwonić .Ma podobno porozmawiać i się ze mną umówić jutro .
Bardzo dziękuję za namiar

U siebie mam swoja lekarke, ona zalecila mi acard, clexane i progesteron, ale umyla rece od wlewow i encortonu - nie czuje sie kompetentna i nie bierze odpowiredzialnosci. Przedluza mi leczenie specjalistow i zajmuje sie biezacymi sprawami. No i zrobi mi histero :)

U dr Cholewy bylismy sie konsultowac i wrocimy jak nie zajde po histero lub A. Bedzie mial kiepskie wyniki, bo to w koncu specjalista od insreminacji i in vitro.

reklama
Cześć Dziewczyny,
Z trudem Was nadgoniłam....!
Już nie pamiętam, co u której -+ przepraszam, ale chyba z 20 stron do przeczytania:p

Strawbelko,
Mój gin dał mi 7,5, a jak poszłam do immunologa - kazał zwiększyć dio 10mg:)

Beata
Na razie nie mówiłam, bo tak jak pisałam Ci chcę podjechać wdo Rudy - tam wizytę mam 20.01. A w Łodzi nie chciałam na arzie nic mowić, bo tak jak pisałaś, jak co masz jeszcze jedną chętną na ten termin:) A mam zadzwonić i podac na razie moje nazwisko? Czy czekamy do środy?

Postaram się teraz być juz na bieżąco.
Buziaki dla Was wszystkich:*

Do góry