reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka Arda a wy jak chodzicie na te wlewy to tylko zlecenie trzeba było zanieść ?
Ja podpisywalam jakas zgode na wlewy w 2 egzemplarzach i u dr Janosz cos w gabinecie alr nie czytalam nawet tego. Zalozyli mi potem karte i co miesiac sie umawiam i normalnie ide na wlew i place 400zl.

Dziewczyny ten intralipid to się kupuje w aptece ? Bo pani od wójtowicza pytała mnie czy go mam ?
ja mialam napisane na tubce intralipid 20% i dostalam jeden raz ta butelke potem chyba cos do rozcienczania i drugi raz to samo, dziwne ze tam w klinice ci nie podadza. ja tak samo podpisywalam ja strawbelka (ty mialas w provicie podawane w katowicach?)a potem dostalam normlany wypis ze szpitala i moglam miec l4

Susana, dr wystawia recepte, jeśli masz szczęście, to obok w aptece będzie i to taniej niż w innej kupiłam, bo jak ja byłam, to nie było, ciężko dostać, ale gdzie indziej mi zamówili, ale trochę to trwało. W tych innych klinikach jest drożej, ale mają i nie trzeba się martwić. A biednemu wiatr w oczy... i zawsze pod górkę.

dziewcyzny ciagle acard bierzecie? susana ty tez?dziwnie czuje takie klucia podobne jak do krwiaka ostanio zaczynam sie zastanawiac czy one nie powstaja mechanicznie a od acardu?! nafoczka ty mialas dobrze kojarze?

reklama
Do góry