Mozesz dostać na niego receptę jeśli masz naprawdę daleko na wlew ale musisz znaleźć szpital który ci go poda i lekarza który ci wypisze a to może nie być łatwe.Dziewczyny ten intralipid to się kupuje w aptece ? Bo pani od wójtowicza pytała mnie czy go mam ?
reklama
G
Gość
Gość
Ja podpisywalam jakas zgode na wlewy w 2 egzemplarzach i u dr Janosz cos w gabinecie alr nie czytalam nawet tego. Zalozyli mi potem karte i co miesiac sie umawiam i normalnie ide na wlew i place 400zl.Strawbelka Arda a wy jak chodzicie na te wlewy to tylko zlecenie trzeba było zanieść ?
G
Gość
Gość
Ech przykro miArda u mnie też nic, estradiol spadł, odstawiam leki i czekam na @ i znowu do boju
ja mialam napisane na tubce intralipid 20% i dostalam jeden raz ta butelke potem chyba cos do rozcienczania i drugi raz to samo, dziwne ze tam w klinice ci nie podadza. ja tak samo podpisywalam ja strawbelka (ty mialas w provicie podawane w katowicach?)a potem dostalam normlany wypis ze szpitala i moglam miec l4Dziewczyny ten intralipid to się kupuje w aptece ? Bo pani od wójtowicza pytała mnie czy go mam ?
Susana, dr wystawia recepte, jeśli masz szczęście, to obok w aptece będzie i to taniej niż w innej kupiłam, bo jak ja byłam, to nie było, ciężko dostać, ale gdzie indziej mi zamówili, ale trochę to trwało. W tych innych klinikach jest drożej, ale mają i nie trzeba się martwić. A biednemu wiatr w oczy... i zawsze pod górkę.
G
Gość
Gość
To czemu nie chcialas usg? Byloby wiadomo czy Ci sie krwiak robi.dziewcyzny ciagle acard bierzecie? susana ty tez?dziwnie czuje takie klucia podobne jak do krwiaka ostanio zaczynam sie zastanawiac czy one nie powstaja mechanicznie a od acardu?! nafoczka ty mialas dobrze kojarze?
reklama
bo wtedy jeszcze nic nie czulamTo czemu nie chcialas usg? Byloby wiadomo czy Ci sie krwiak robi.
Podziel się: