reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Susana, w Warszawie w city clinic podadzą Ci intralipid, najwyżej wcześniej będziesz miała wizytę u wójtowicza. Trzymam kciuki.

Mi Janoszowa nie odpisala. Chyba juz nie odpisze. Jutro rano bede dzwonic i do niej i do mojego gina, dzis juz nie dzwonie bo psychike mam zjechana. Ale jest juz chyba ok ze mna, ochlonelam.

Susana, w Warszawie w city clinic podadzą Ci intralipid, najwyżej wcześniej będziesz miała wizytę u wójtowicza. Trzymam kciuki.
Bajda bardzo bardzo ci dziękuję bo obdzwoniłam pół Warszawy .
Pani na recepcji.od Wójtowicza powiedziała że doktor jutro rano będzie do mnie dzwonić .Ma podobno porozmawiać i się ze mną umówić jutro .
Bardzo dziękuję za namiar

U siebie mam swoja lekarke, ona zalecila mi acard, clexane i progesteron, ale umyla rece od wlewow i encortonu - nie czuje sie kompetentna i nie bierze odpowiredzialnosci. Przedluza mi leczenie specjalistow i zajmuje sie biezacymi sprawami. No i zrobi mi histero :)

U dr Cholewy bylismy sie konsultowac i wrocimy jak nie zajde po histero lub A. Bedzie mial kiepskie wyniki, bo to w koncu specjalista od insreminacji i in vitro.

reklama
Cześć Dziewczyny,
Z trudem Was nadgoniłam....!
Już nie pamiętam, co u której -+ przepraszam, ale chyba z 20 stron do przeczytania:p

Strawbelko,
Mój gin dał mi 7,5, a jak poszłam do immunologa - kazał zwiększyć dio 10mg:)

Beata
Na razie nie mówiłam, bo tak jak pisałam Ci chcę podjechać wdo Rudy - tam wizytę mam 20.01. A w Łodzi nie chciałam na arzie nic mowić, bo tak jak pisałaś, jak co masz jeszcze jedną chętną na ten termin:) A mam zadzwonić i podac na razie moje nazwisko? Czy czekamy do środy?

Postaram się teraz być juz na bieżąco.
Buziaki dla Was wszystkich:*

Do góry