reklama
arda ty chodzisz tylko do dr janosz czy do kogos jeszcze?Susana, czekam spokojnie na histero
G
Gość
Gość
Mi Janoszowa nie odpisala. Chyba juz nie odpisze. Jutro rano bede dzwonic i do niej i do mojego gina, dzis juz nie dzwonie bo psychike mam zjechana. Ale jest juz chyba ok ze mna, ochlonelam.
susana
Fanka BB :)
Bajda bardzo bardzo ci dziękuję bo obdzwoniłam pół Warszawy .Susana, w Warszawie w city clinic podadzą Ci intralipid, najwyżej wcześniej będziesz miała wizytę u wójtowicza. Trzymam kciuki.
Pani na recepcji.od Wójtowicza powiedziała że doktor jutro rano będzie do mnie dzwonić .Ma podobno porozmawiać i się ze mną umówić jutro .
Bardzo dziękuję za namiar
U siebie mam swoja lekarke, ona zalecila mi acard, clexane i progesteron, ale umyla rece od wlewow i encortonu - nie czuje sie kompetentna i nie bierze odpowiredzialnosci. Przedluza mi leczenie specjalistow i zajmuje sie biezacymi sprawami. No i zrobi mi histero
U dr Cholewy bylismy sie konsultowac i wrocimy jak nie zajde po histero lub A. Bedzie mial kiepskie wyniki, bo to w koncu specjalista od insreminacji i in vitro.
U dr Cholewy bylismy sie konsultowac i wrocimy jak nie zajde po histero lub A. Bedzie mial kiepskie wyniki, bo to w koncu specjalista od insreminacji i in vitro.
G
Gość
Gość
Z tego co wiem to zwykly Kowalski nie moze tego kupic. Oni to tylko szpitalom sprzedaja.Dziewczyny ten intralipid to się kupuje w aptece ? Bo pani od wójtowicza pytała mnie czy go mam ?
reklama
Cześć Dziewczyny,
Z trudem Was nadgoniłam....!
Już nie pamiętam, co u której -+ przepraszam, ale chyba z 20 stron do przeczytania
Strawbelko,
Mój gin dał mi 7,5, a jak poszłam do immunologa - kazał zwiększyć dio 10mg
Beata
Na razie nie mówiłam, bo tak jak pisałam Ci chcę podjechać wdo Rudy - tam wizytę mam 20.01. A w Łodzi nie chciałam na arzie nic mowić, bo tak jak pisałaś, jak co masz jeszcze jedną chętną na ten termin A mam zadzwonić i podac na razie moje nazwisko? Czy czekamy do środy?
Postaram się teraz być juz na bieżąco.
Buziaki dla Was wszystkich:*
Z trudem Was nadgoniłam....!
Już nie pamiętam, co u której -+ przepraszam, ale chyba z 20 stron do przeczytania
Strawbelko,
Mój gin dał mi 7,5, a jak poszłam do immunologa - kazał zwiększyć dio 10mg
Beata
Na razie nie mówiłam, bo tak jak pisałam Ci chcę podjechać wdo Rudy - tam wizytę mam 20.01. A w Łodzi nie chciałam na arzie nic mowić, bo tak jak pisałaś, jak co masz jeszcze jedną chętną na ten termin A mam zadzwonić i podac na razie moje nazwisko? Czy czekamy do środy?
Postaram się teraz być juz na bieżąco.
Buziaki dla Was wszystkich:*
Podziel się: