reklama
G
Gość
Gość
A nie masz gdzie teraz leciec? Jakas ip, tylko nie wiem czy zrobia. Albo gdzies prywatnie?
susana
Fanka BB :)
Arda rozumiem .Susana, tak jak strawbelka mowi, my tylko przychodzimy na oddzial i juz! Drogo, ale wygodnie.
Agnieszka, przykro mi... Ale czekamy na @ i do dziela!
Tu nie chodzi o pieniądze absolutnie.
Tylko że mam do was za daleko żeby jechać .
Jutro będę dzwonić do W-wy jeszcze raz do Wójtowicza to on powie pewnie jak to się odbywa.Tylko chciałabym żeby nie okazało się że jak pojadę to naprzykład każą mi iść do apteki a tam brak intralipidu.Do W- wy mam 100 km.i chciałabym wszystko za jednym razem załatwić.
susana
Agnieszka , Arda .
Strasznie to wszystko ciężkie .Przykro mi że nie zaszłyście.Arda najpierw histero.?
Agnieszka a ty masz jakiś plan na siebie czy próbujesz na razie naturalnie .
Mnie pomógł ten zastrzyk z pregnylu .Tak mi się wydaje .Może warto spróbować w następnym cyklu?
Fondie też zaszła po zastrzyku.
Strasznie to wszystko ciężkie .Przykro mi że nie zaszłyście.Arda najpierw histero.?
Agnieszka a ty masz jakiś plan na siebie czy próbujesz na razie naturalnie .
Mnie pomógł ten zastrzyk z pregnylu .Tak mi się wydaje .Może warto spróbować w następnym cyklu?
Fondie też zaszła po zastrzyku.
susana
Bajda może pamiętasz adres tej apteki .To zadzwonię tam i może zapytam czy mają na stanie albo zamówięSusana, dr wystawia recepte, jeśli masz szczęście, to obok w aptece będzie i to taniej niż w innej kupiłam, bo jak ja byłam, to nie było, ciężko dostać, ale gdzie indziej mi zamówili, ale trochę to trwało. W tych innych klinikach jest drożej, ale mają i nie trzeba się martwić. A biednemu wiatr w oczy... i zawsze pod górkę.
susana
Fondie mnie też kłuło zawsze w ciąży .dziewcyzny ciagle acard bierzecie? susana ty tez?dziwnie czuje takie klucia podobne jak do krwiaka ostanio zaczynam sie zastanawiac czy one nie powstaja mechanicznie a od acardu?! nafoczka ty mialas dobrze kojarze?
Przeważnie na povzątku miałamkłłucia takie od dołu jakby w pochwie w szyjce macicy dokładnie .
Teraz mam takie same kłucia ale dołem brzucha i jakby za kością łonową .Myślę że jest to naormalne .Wiązadła macicy się rozciągają .
A krwiak nie boli jak się robi.
reklama
G
Gość
Gość
Ja nie truje to teraz Fondie truje ech my tak na zmiane chyba bedziemy
Podziel się: