reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana, tak jak strawbelka mowi, my tylko przychodzimy na oddzial i juz! Drogo, ale wygodnie.

Agnieszka, przykro mi... Ale czekamy na @ i do dziela!

reklama
Susana, tak jak strawbelka mowi, my tylko przychodzimy na oddzial i juz! Drogo, ale wygodnie.

Agnieszka, przykro mi... Ale czekamy na @ i do dziela!
Arda rozumiem .
Tu nie chodzi o pieniądze absolutnie.
Tylko że mam do was za daleko żeby jechać .
Jutro będę dzwonić do W-wy jeszcze raz do Wójtowicza to on powie pewnie jak to się odbywa.Tylko chciałabym żeby nie okazało się że jak pojadę to naprzykład każą mi iść do apteki a tam brak intralipidu.Do W- wy mam 100 km.i chciałabym wszystko za jednym razem załatwić.

Agnieszka , Arda .
Strasznie to wszystko ciężkie .Przykro mi że nie zaszłyście.Arda najpierw histero.?
Agnieszka a ty masz jakiś plan na siebie czy próbujesz na razie naturalnie .
Mnie pomógł ten zastrzyk z pregnylu .Tak mi się wydaje .Może warto spróbować w następnym cyklu?
Fondie też zaszła po zastrzyku.

Susana, dr wystawia recepte, jeśli masz szczęście, to obok w aptece będzie i to taniej niż w innej kupiłam, bo jak ja byłam, to nie było, ciężko dostać, ale gdzie indziej mi zamówili, ale trochę to trwało. W tych innych klinikach jest drożej, ale mają i nie trzeba się martwić. A biednemu wiatr w oczy... i zawsze pod górkę.
Bajda może pamiętasz adres tej apteki .To zadzwonię tam i może zapytam czy mają na stanie albo zamówię

dziewcyzny ciagle acard bierzecie? susana ty tez?dziwnie czuje takie klucia podobne jak do krwiaka ostanio zaczynam sie zastanawiac czy one nie powstaja mechanicznie a od acardu?! nafoczka ty mialas dobrze kojarze?
Fondie mnie też kłuło zawsze w ciąży .
Przeważnie na povzątku miałamkłłucia takie od dołu jakby w pochwie w szyjce macicy dokładnie .
Teraz mam takie same kłucia ale dołem brzucha i jakby za kością łonową .Myślę że jest to naormalne .Wiązadła macicy się rozciągają .
A krwiak nie boli jak się robi.

Ja biorę acard od pół roku ciągle .
Wiem że dziewczyny jak miały plamienia to odstawiały wtedy .
Ale ty przecież nie masz krwawień .
A takie kłucia to normalne w ciąży .

reklama
Do góry