reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

strawbelka wogole nie chce ci gin encortonu zlecic ? odpisala janosz ? dziwne bonwczoraj mowila ze biora dziewczyny i podczas staran non stop encorton. Twoja decyzja dotyczaca encortonu poza tym ja mam 20mg do serduszka wiec jak widac odstawisz przy serduszku

reklama
strawbelka wogole nie chce ci gin encortonu zlecic ? odpisala janosz ? dziwne bonwczoraj mowila ze biora dziewczyny i podczas staran non stop encorton. Twoja decyzja dotyczaca encortonu poza tym ja mam 20mg do serduszka wiec jak widac odstawisz przy serduszku
Fondie czekam na maila. Nie wiem czy nie bede dzwonic dzis do niej, albo do mojego lekarza. A na co wplywa ten encorton tylko na serduszko i chyba rozszczep podniebienia? Maz juz inaczej mowi, powiedzial zebym dzwonila do lekarzy i pytala bo on sie na tym nie zna.

Fondie ale jak wezme 5 to to nic nie da bo to jak cukierek chyba bedzie. Musze chyba 10 wziasc. A ona ile daje tym pacjentkom. I mowila co moze ewentualnie dziecko miec?

mnie tez do10mgchce znizyc. kochana ja ci powiem tak ja mam dosc poronienin a szykalam miliona publikacji gdzie przez encorton urodzilo sie dzieciatko chore i nie znalazlam ...ja slyszlam tzn nie pamietan kto pisal ze od czego mize id mthfr nie wiem nawet ja sa kariotypy dobre to dzieciatko mzoe urodzic sie chore ...ja mam dosc poronien trzeba zaufac komus i ego sie trzymac ...za duzo analizijesz ale ja tez tak mam narazie biore wszystko do serduszka zgodnie z janosz zaleceniami. laski po przeszczrpach biora po 30mg i dzieci maja zdrowe ..zadzeon do gina i zapytaj jak nie odpisuje bo madz duze szanse ba ciaze. ty ciagle chodzisz na wlewy? nie chce wpkywac na wasza decycje ale.nigdy nie masz gwarancji niczego. nie jedna dziewczyna brala encorton tutaj 20mg i ma zdrowe dzieciatko wasza decyzja i za duzo.nie analizuj. arda bierze non stop steryd.
susana teraz bedziesz miec glowe spokojna i super.

reklama
Do góry