reklama
G
Gość
Gość
Fondie nie zakladaj nogi na noge i jak spisz to nie zginaj nog, bo tak podobno krew nie ma jak swododnie plynac i robia sie krwiaki. Tak ktoras kiedys pisala na forum ze jej lekarz tak powiedzial.babka w ciaze zajsc nie mogla i po 2wlewach w ciazy bo niezly musi byc. mniecos pobolewa boje sie zeby znow krwiaka nie bylo
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Do kościoła też nie chodzimy. Choć ja raz na mc może 2 pójdę. Z dzieckiem co wieczór się modlimy. Ksiądz po kolędzie był, ale dosłownie 3 min i poszedł.
Ja w ciąże zajść nie moge, stymulacje ksiązkowe wyniki też niby na usg pęcherzyki pękają. Mąz nasienie ma w miare ok. ciąze jedna bochem po ivf i druga przed crio naturalna poleciały. Nagły ból brzucha beż krwawienia i niczego i już w ciązy nie byłam. Beta spada. Te ostatnie ivf robie jakby dla formalnosci żeby nie załować. Teraz czekamy na info z OA i czekaja nas testy i te całe procedury. I czy ludzie z ośrodka uznają że jesteśmy na tyle normalni by wychowac dziecko. Nie mam parcia na moje biologiczne dziecko, może dlatego że jedno już mamy. Dla M to też bez wiekszego znaczenia. Choc jakby było takie nasze brzuszkowe to by było super. Może gdzieś nam będzie pisane jeszcze być rodzicami kolejny raz a jak nie to mamy naszą Córe.
Ja w ciąże zajść nie moge, stymulacje ksiązkowe wyniki też niby na usg pęcherzyki pękają. Mąz nasienie ma w miare ok. ciąze jedna bochem po ivf i druga przed crio naturalna poleciały. Nagły ból brzucha beż krwawienia i niczego i już w ciązy nie byłam. Beta spada. Te ostatnie ivf robie jakby dla formalnosci żeby nie załować. Teraz czekamy na info z OA i czekaja nas testy i te całe procedury. I czy ludzie z ośrodka uznają że jesteśmy na tyle normalni by wychowac dziecko. Nie mam parcia na moje biologiczne dziecko, może dlatego że jedno już mamy. Dla M to też bez wiekszego znaczenia. Choc jakby było takie nasze brzuszkowe to by było super. Może gdzieś nam będzie pisane jeszcze być rodzicami kolejny raz a jak nie to mamy naszą Córe.
G
Gość
Gość
Tola kochana trzymam za Ciebie kciuki!!! Musi sie teraz udac!!!Do kościoła też nie chodzimy. Choć ja raz na mc może 2 pójdę. Z dzieckiem co wieczór się modlimy. Ksiądz po kolędzie był, ale dosłownie 3 min i poszedł.
Swoja droga czytalyscie o dziewczynie na watku in vitro ktora w ciaze zaszla czekajac na in vitro. Miala chyba punkcje robiona i byla hiperka i potem z mezem sie przytulala dla przyjemnosci. Czekala na @ przed in vitro i nie dostala. To bylo w tym tyg chyba. A lekarze mowili ze jest beznadziejnym przypadkiem. Miglam cos pomylic ale mniej wiecej tak to bylo. Takie historie daja nadzieje.
G
Gość
Gość
A ta babeczka jaki miala problem, z nk? Ile ich miala? I ciaza na samym wlewie czy jeszcze steryd?babka w ciaze zajsc nie mogla i po 2wlewach w ciazy bo niezly musi byc. mniecos pobolewa boje sie zeby znow krwiaka nie bylo
bertha
Fanka BB :)
Tak jest, to mi lekarz to zalecał.Fondie nie zakladaj nogi na noge i jak spisz to nie zginaj nog, bo tak podobno krew nie ma jak swododnie plynac i robia sie krwiaki. Tak ktoras kiedys pisala na forum ze jej lekarz tak powiedzial.
G
Gość
Gość
Bertha to Ty masz ta torbiel czekoladowa?
bertha
TakBertha to Ty masz ta torbiel czekoladowa?
reklama
bertha
Wyniki immunologii juz mam. Czekam na genetykę. Na pierwszy rzut oka wydaje sie ze jest ok, ale niektóre rzeczy sa na granicy normy. I zastanawiam sie czy branie Acardu nie wpłynęło na jakieś wyniki - zapomniałam o to zapytać lekarza przed badaniami... Na jakieś czasu krzepnięcia moze wpływają czy tez poziomu jakis przeciwciał jak sie bierze acard na rozrzedzenie krwi..
Podziel się: