reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wyniki immunologii juz mam. Czekam na genetykę. Na pierwszy rzut oka wydaje sie ze jest ok, ale niektóre rzeczy sa na granicy normy. I zastanawiam sie czy branie Acardu nie wpłynęło na jakieś wyniki - zapomniałam o to zapytać lekarza przed badaniami... Na jakieś czasu krzepnięcia moze wpływają czy tez poziomu jakis przeciwciał jak sie bierze acard na rozrzedzenie krwi..
Acard nie wpływa przy robieniu badań .Tylko o clexane mnie pytali czy biorę

reklama
A nie chcesz tego wyciac w cholere? Ja w pierwszym cyklu zaszlam po usunieciu. Balam sie jak cholera, ale lekarz jest swietnym laparoskopowcem i mi ja tak wyluszczyl ze jajnik uratowal. Teraz jajnik smiga jak nowy. Tylko cholera ze co z tego jak niedrozny byl, no chyba ze cud sie stanie ze sie sam udriznil bo ponad rok nie pracowal. Wiesz ze w ciazy sa niebezpieczne te torbiele i nawet jak w ciazy nie jestes, bo jak ona peknie to mozna sie przekrecic. Ja Cie nie namawiam bo wiem ze pisalas ze Twoj lekarz temu przeciwny jest.

A nie chcesz tego wyciac w cholere? Ja w pierwszym cyklu zaszlam po usunieciu. Balam sie jak cholera, ale lekarz jest swietnym laparoskopowcem i mi ja tak wyluszczyl ze jajnik uratowal. Teraz jajnik smiga jak nowy. Tylko cholera ze co z tego jak niedrozny byl, no chyba ze cud sie stanie ze sie sam udriznil bo ponad rok nie pracowal. Wiesz ze w ciazy sa niebezpieczne te torbiele i nawet jak w ciazy nie jestes, bo jak ona peknie to mozna sie przekrecic. Ja Cie nie namawiam bo wiem ze pisalas ze Twoj lekarz temu przeciwny jest.
Pytałam go jeszcze raz o torbiel ostatnio to powtórzył ze one najcześciej w ciąży sie wchłaniają. I juz wiele dziewczyn oszczędził od krojenia a zaszły i donosiły i torbiel zniknęła sama. Także na razie bede wierna jego zaleceniom. Juz w tej 6 tygodniowej ciąży zmniejszyła mi sie torbiel o jakis 1cm..

To albo im się komóreczka zpodziała podczas punkcji albo pękło zawczasu. No ale najważniejszy skutek :) Dzidziol jest :)

Mojej znajomej z rodziny babeczka miala 8 invitro i tylko pół jednego jajnika dali sobie spokój i adoptowali dziecko półroczne. I od czasu adopcji po pol roku okazalo się że jest w ciąży i urodziła zdrowego synka. Znajoma smieje się że teraz to chyba zaczną się zabezpieczać a nie na żywioł jak dotychczas hehe

Tola ja juz 5 rok walczę o dziecko, też mnie to przytłacza, dla większości samo zajście w ciążę gwarantuje sukces u mnie dopiero zaczynają się schody i stres. Ale pocieszam się tym, że mam wspaniałego syna, super męża i dobrą pracę, jakoś pocieszać się trzeba...
Agnieska tak jak mówisz.
Schody i stres
Jakoś jak zaszłam to jakoś to było .Dzisiaj od rana siedze i rycze .Nie mogę sobie ze sobą poradzić .Nie wiem co się ze mną dzieje.ale jest coraz gorzej

reklama
Agnieska tak jak mówisz.
Schody i stres
Jakoś jak zaszłam to jakoś to było .Dzisiaj od rana siedze i rycze .Nie mogę sobie ze sobą poradzić .Nie wiem co się ze mną dzieje.ale jest coraz gorzej
Ja to wczoraj mialam susana, pokryjomu przed mezem ryczalam, bo on twierdzi ze na sile szukam problemu, bo przeciez teraz mam leki i musi byc teraz dobrze.

Do góry