reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Strawbelka
Poczujesz owu oj poczujesz!!!
Ja miałam zastrzyk w środę ptzed wigilią o 21 a następnegp dnia w wigilię o 12 w nocy zaczął się taki ból że całą noc nie spałam .Łącznie z bólel nogi az do stopy .
Nie da się tego bólu przeoczyć .A ty masz jajka z dwóch stron .Współczuję.

Lekarze się wkurzają jak jeden drugiemu pacjentkę odbiera.

Robiłam dziś bete. Tydzień temu 20,6 a dziś 8,2 :D Happy day

Arda stresika mam twoją betą ;P

Doris Nafoczka ale już daleko jesteście. Jak wy urodzicie to ja dopiero włączę starania..

Kto jest tu jeszcze ze staraczek?? Strawbelka pewnie już plemniki w jajkach kamufluje
Ja jeszcze jestem staraczka :) trochę się tak podpiełam do was mimo ze dopiero robię badania wszystkie i nie mam długiej historii ciąż, ale wole dmuchać na zimne. dużo się w tym wątku nauczyłam i bije od was pozytywna aura :)
Ja na razie tez musze przerwać starania na pare cykli - jeszcze nie wiem ile - bo musze zmienić prace.. W przyszłym tygodniu dowiem sie czy mnie chcą..

A chcialam zapytać o komórki nk - czy je można w każdym momencie cyklu zbadać? Gdzieś znalazłam takie info ze najlepiej w ogóle do 6 tyg po poronieniu.. Bo normalnie mogą byc uśpione a aktywować sie w ciąży. Wiecie cos na ten temat?

Dziewczyny wy się martwicie czy steryd wziąć ? .
Ja teraz wariuję że wlewów nie mam zleconych !!!!!!!!!!!
Steryd to sobie można wziąć samemu z opakowania .
Za daleko mam do tej waszej Janosz bo też bym pojechała .

Bertha, czasami trzeba ppukladac w rpacy, zeby potem moc spokojnie zabrac sie do rzeczy :)

Beata, fajnie, ze spada, bedzie z glowy.

Strawbelka, kochane jestescie, ze we mnie wierzycie, chociaz Wy. Ale cos mnie tam pika jajnik wiec....

Strawbelka
Poczujesz owu oj poczujesz!!!
Ja miałam zastrzyk w środę ptzed wigilią o 21 a następnegp dnia w wigilię o 12 w nocy zaczął się taki ból że całą noc nie spałam .Łącznie z bólel nogi az do stopy .
Nie da się tego bólu przeoczyć .A ty masz jajka z dwóch stron .Współczuję.
Susana uwierz ja czekam na ten bol z utesknieniem!!!

reklama
Do góry