reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondie a robiłaś test z ciekawości 2 kresek teraz?
wlasnie nie jakos wydaje mi sie ze nic z tego jakby mnie cyce mniej bola z dnia na dzien ale wiecej bialego sluzu ale ja utrogestan biore pewnie od tego

Cześć u mnie bez zmian cień tylko .ech .chyba się nie rozkręci .Jestem 12 dni pZobacz załącznik 741050 o zastrzyku 10 d po.owu
oczywiscie ze ciemniejsza

Suzi, jak chcesz sobie popatrzeć jak to wygląda u innych wpisz sobie w google i kliknij zakładkę grafika: trigger hcg progression - tam są zdjęcia opisanych serii testów ciążowych kiedy zanika kreska po pregnylu i kiedy pojawia się kreska ciążowa, przeważnie ta kreska jeśli jest ciąża wcale nie znika tylko przechodzi od razu w ciążową
na podstawie tego co napisalas to jutro jestem 8 dni po owu a na pewno 8 dni po pregnylu powinna byc cien ciela pregnylowego i jak bede robic potem to powinny byc ciemniejsze albo blednac tak?

jak w 11 dpo pregnylu bedzie beta dodatnia tzn ze jestem w ciazy tak czy jeszcze moze byc pregnyl?

reklama
wyslalam maila do lekarza wymuszam encorton ale i tak wiem,że nic z tego nie czuje nic ciazowego

susana kiedy robilas pierwszy ten test w 9dpo? a drugi w 10dpo? Nafoczka jak nie bylas w ciazy to w 8 dpo pokazywalo ci jeszcze dwie kreski?

Ostatnia edycja:
Fondie, widze, ze Tobie tez sie spieszy i bedzie testowanko ;)
heheh bo janie biore sterydu .. ale wezme od jutra 5mg chociaz.Pijecie alkohol przy tym? i rano bierzecie? rano ide na badania tsh bo w czwartek endo i kupie facelle zobaczymy jak ona jeszcze mocna jest ta kreska i wlacze encorton ale jestem przekonana ze w ciazy nie jestem niestety. Aha i w momencie testu gdzie jest negatywny odstawiacie i znow zaczynacie po owulacji tak?
Nafoczka, Doris, Arda, Susana tak mialyście?jaka dawke podczas staran mieliscie i ile tak miesiecy bralyscie?podobno przy tym wiecej kwasu foliowego sie bierze jakas dawke bierzecie od razu pisze ze z dnia na dzien nie znajde metylowej formy;/ przyjdzie mi po okresie peweni dopiero ale dziennie biore ze 3 tabletki zwyklego kwasu foliowego od jakis 2 miesiecy.

P. s przy ktorych mutacjach bierze sie formy metylowe? ktore badanie to pokazuje dokladnie? bo wiem zena jedno mthfr jest clexane a na inne formy metylowe tak?ktore badaniemi to wykaze?

Ostatnia edycja:
Doris ja wprawdzie nie mam jeszcze donoszonej ciazy ale mam nadzieje, ze moje zmagania zakoncza sie sukcesem. Encorton bralam w dawce 10mg, od 17 tyg schodzilam powoli na 5 mg i na koncu 2.5mg. Odstawilam calkowicie gdzies tak w 20tyg.

Susana kciuki za jutrzejsza bete!

Nafoczka umowilas sie juz na genetyczne?;)

Fondie, ja biore stale 10mg, biore od konca wrzesnia. Co do kwasu - biore 2x Inofem, a w ciazy zamieniam na kwas 15mg. Ja jesli pije to male ilosci. Jak zdarzylo mi sie mocniej zaimprezowac to rano przed impreza i nastepnego dni mijalam encorton, zeby oszczedzic zoladek.

Ps. Maz upolowany! Moge spac spokojnie hihi.

Ostatnia edycja:
No koch
Fondie, ja biore stale 10mg, biore od konca wrzesnia. Co do kwasu - biore 2x Inofem, a w ciazy zamieniam na kwas 15mg. Ja jesli pije to male ilosci. Jak zdarzylo mi sie mocniej zaimprezowac to rano przed impreza i nastepnego dni mijalam encorton, zeby oszczedzic zoladek.

Ps. Maz upolowany! Moge spac spokojnie hihi.
No kochana .Ty to masz charakterek.:rolleyes2:hihi

Cześć mój dzisiejszy test bladzioch .Pójde na tą betę ale czarno to widzę . 20160105_074051.jpg

Załączniki

• 20160105_074051.jpg
    20160105_074051.jpg
    416,8 KB · Wyświetleń: 146
reklama
Do góry