reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka ja kupuje na iherb, jest troche zachodu bo jest jeszcze cło ale jak bierzesz więcej to masz rabat a nawet jak nie to i tak leki są tańsze niż u nas
1. folate 1000mcg as metafolin - producent solar
2. methyl B-12- producent now
3.P-5-P active form of B6 - producent country life

reklama
Strawbelka ja kupuje na iherb, jest troche zachodu bo jest jeszcze cło ale jak bierzesz więcej to masz rabat a nawet jak nie to i tak leki są tańsze niż u nas
1. folate 1000mcg as metafolin - producent solar
2. methyl B-12- producent now
3.P-5-P active form of B6 - producent country life
Nafoczka, dziekuje:)

Susana, zatestuj jeszcze raz po południu, powinna być mocniejsza kreska u mnie w przeciągu kilku godzin była różnica na testach. A jutro beta.
Nafoczka, kiedy masz wizytę i usg genetyczne?

matko matko "sr..m na rzadko"- już w sobote ;))
Strawbelka nie ma za co kochana, przy pierwszym zamowieniu jest chyba aż 40dol. zniżki, zamawiałam i bezpiecznie doszło- tylko licz się z oplatą celną

Ostatnia edycja:
Nafoczka, a mnie jakoś to usg genetyczne nie stresowało wcale, ani w tej ani w poprzedniej donoszonej ciąży (Mała ma 4 i pół roku) pomimo że wtedy miałam 35 lat więc niby ryzyko podwyższone.
Bardziej mnie stresowały wizyty teraz na przełomie 5-10 tyg, czy jest serduszko, czy bije, czy nic się nie odkleja.

Lumia...jak tam? Byłaś na wizycie u gina dziś?

Susana, testujesz dziś ponownie?

Strawbelka, czekamy na wieści z wiztyty

Susana, ale nas trzymasz w niepewnosci :p czekam na te bete jak na boze narodzenie haha.

Martaha, czekamy z toba na estradiol ;)

Powiem Wam szczerze, ze wybitnie nie chce mi sie poprawiac, ale zobaczymy jak tam wieczorna atmosfrera ;)

Kinga - no ja według glukometru dietę opanowałam, ale nie chudnę, więc sama nie wiem :) Tylko z pobieraniem krwi mam problem, bo nie chce lecieć. Rozgrzewam paluchy po gorącą wodą, masuje opuszki i nic. A raz na 30 razy leci tak, że mam siniaka na całej opuszce. Cieszę się, że Ciebie to nie dotknęło! A jak się czujecie? Mnie trochę kręgosłup boli, a poza tym super. Termin według OM 30.03.2016, więc jeszcze trochę... Nie mogę się doczekać, żeby Ją zobaczyć!!!!!!!!!

Alusia - dziękuję Kochana! Bardzo mi tu brakuje starej gwardii. Fajnie, że się odezwałaś.

Iris - Monia do schrupania! Do kogo jest podobna?

Standardowo pytam jak się czuje reszta ciężarówek, które w większości zniknęły :biggrin2:

Dużo siły życzę Staraczkom! :* W razie potrzeby służę info o Trobofilii jakby komuś wyszła. Piszcie na priv.
Buziaki!

Jesli chodzi o mutację to trzeba brać metylowana wit, B12 i kwas foliowy metylowany, nasi lekarze przepisują zwykłe ale lepiej na własna rękę w internecie kupić firmę Douglas polecam. TYlko że to droga imreza ale coż, można brać do drugi dzień.
Jesli chodzi o estradiol to trzeba zrobic 7-8 dzień po owu ale myślę, że jeśli się zrobi 9-10 też bedzie dobrze, chodzi o porównanie wyników z dwóch dni, przed miesiączką estradiol spada

Hej,
Susana, ta kreska nie jest po zastrzyku - nie ma takiej opcji! Nie denerwuj się, tylko łykaj wszystko, co masz łykać, a za parę dni umów się na wizytę, żebyśmy mogły Ci gratulować :) Bierzesz Clexane, albo coś z tego, bo nie widzę w stopce?

reklama
Do góry