reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Cześć dziewczyny mieliśmy dzisiaj pożar w pracy w salonie fryz .który dzieli z moim instytutem tylko drxwi szklane .3 straże pożarne .pogotowie .Jedna koleżanka w szpitalu .Instalacja wentylacyjna się zapaliła i w sekunde zaczął się palić sufit podwieszany .Masakra .potem się odezwe dopiero do domu weszłam

Ostatnia edycja:
reklama
No wiec jestem. Zaraz bede nadrabiac czytanie. Lekarz nie mial nic przeciwko inseminacji. Od jutra przez 5 dni biore Clostilbegyt. W poniedzialek usg , ewentualnie jeszcze we wtorek jakby w poniedzialek nie bylo nic widac. No i inseminacja ale w poniedzialek dowiem sie dokladnie w ktorym dniu bedzie. Do lekow sie narazie nie mieszalam, zaufalam lekarzowi. No i dzisiaj mam banana na gebie bo moze w koncu sie uda. Oczywiscie wiem ze moge podchodzic kilka razy do inseminacji.

Dziewczyny odwiedzilam dzis prof. Kurpisza. Zlecil mi ponad 20 badań w tym Nk! Jutro wykrwawie sie jak zarzynana świnka :) dzieki, mialyscie racje :)obawiam sie jedynie ze zbankrutuje...
nie dostalam jeszcze @ po lyzeczkowaniu a za tydzien mam histeroskopie. Jakis pomysl?

Susana, mialas goracy dzien. Odpocznij, bo cos czuje ze beta pozytywnie Ciebie zaskoczy :)

Strawbelka-super! Trzymam kciuki

Arda-dzialaj !

Strawbelka, no to inseminacja i do przodu!

Susana, to sie dzialo u Was...

Satchma, sporo wydasz kasy, ale warto, bo te badania moga przyniesc jakies wyjasnienia.

Satchma nie wiem może ćwiczeniami wywołasz?? Ja dziś właśnie zaczęłam ćwiczyć to takie moje kolejne przygotowania do zaciążenia.

Susana czy to oznacza dłuższy czas wolny od pracy?? Może po pozytywnej becie Ci się przyda :D

Arda jak wieczorny nastrój?? Heh z tym marnotrastem to uważaj (mówię o0 tekście a może to wczorajsze,,,)

Strawbelka to świetnie. Zmieni Ci sie nastawienie. Powodzenia i wiary :*

Kurde ale lekarz nic nie mowil zebym jakies badania robila z krwi ani tez nic o czystosci pochwy i teraz sie zastatawian czy cos robic bo dzieeczyny na forum mowily ze trzeba porobic badania przed i ze maz tez cis tam musi. No ale jakby byly potrzebne to chyba by powiedzial cos. No ja mialam histero na poczatku pazdziernika czy tam z koncem wrzesnia wiec mialam porobione badania. Moze tylko czystosc sobie zrobie na wlasna reke zeby wiedziec ze nic nie zlapalam.

Strawbelka, no to inseminacja i do przodu!

Susana, to sie dzialo u Was...

Satchma, sporo wydasz kasy, ale warto, bo te badania moga przyniesc jakies wyjasnienia.
Działo się działo .Srachu i paniki jednak było .Koleżanka straciła przytomność.i jest w szpitalu z powodu zatrucia proszkiem z gaśnicy .Jesxcze 2 osoby też które pomagały gasić zatrute .Na szvzęście nikt nie popażony.Tylko straty materialne.

Arda wiem że ci się nie chce już bzykać .Wierzę .Mnie by się też już nie chciało.Miejmy nadzieję że plemniki już na mecie .

Nut4nut dzięki .Z tymi testami to faktycznie wszystko możliwe.Zobaczymy jutro beta.

Strawbelka super że wsxysyko po twojej myśli .Od razu humor lepszy .
Coś się dzieje .

Bea, wczoraj sie nie zmarnowalo, dzisiaj zobaczymy ;)

Susana, kurcze, ostro. No ale grunt, ze nikt sie nie parzyl.

Strawbelka, zazwyczaj to sie zaleca wlasnie czystosc pochwy, posiew nasienia, bo w razie infekcji to szkoda zachodu.

reklama
Susana u mnie 23 dc . Ale miałaś dzień. Dzięki Bogu nic Ci się nie stało.
Agnieszka chyba faktycznie wstrzymam się do poniedziałku...
Strawbelka super wiadomości.
Stachma jeśli możesz sobie pozwolić na te badania to jak najbardziej... zawsze to krok bliżej do poznania przyczyny i szczęśliwego finału.

Do góry