reklama
Susana mi tez się zdaje, że jest całkiem całkiem
Fondie, za steryd właczyłam 3 dni po owu, to był drugi cykl ze sterydem bo tak jak ty upieralam się, ze nie bede brac ale po nieudanych próbach zmiekłam
Fondie, za steryd właczyłam 3 dni po owu, to był drugi cykl ze sterydem bo tak jak ty upieralam się, ze nie bede brac ale po nieudanych próbach zmiekłam
martaha123
Fanka BB :)
Susana no czekam z niecierpliwością na twoją betę. Test napawa optymizmem :-)
co do mnie przeczucia niezbyt pozytywne. .. a nigdy się w tej kwestii nie myliłam. W ogóle to nie mam podły humor i beczec mi się chce... eh ... za bardzo się nakręcam... czas wziąć się do roboty...
co do mnie przeczucia niezbyt pozytywne. .. a nigdy się w tej kwestii nie myliłam. W ogóle to nie mam podły humor i beczec mi się chce... eh ... za bardzo się nakręcam... czas wziąć się do roboty...
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dzień Dobry
Susana, no no...kreska ładniejsza niz wczoraj i to wcale nie jest kreska po pregnylu. O której wyniki bety?
Martaha...takie zmiany nastroju i płaczliwość to ja miałam na poczatku ciąży takżee kto wie...
Pozdrawiam Resztę Dziewcząt, jak się ogarnę to napiszę więcej :-)
Susana, no no...kreska ładniejsza niz wczoraj i to wcale nie jest kreska po pregnylu. O której wyniki bety?
Martaha...takie zmiany nastroju i płaczliwość to ja miałam na poczatku ciąży takżee kto wie...
Pozdrawiam Resztę Dziewcząt, jak się ogarnę to napiszę więcej :-)
G
Gość
Gość
Oj susana dla mnie to ciaza na tym tescie jest.
Arda ja dzis na 3 pietrze na wlewie jestem. Coraz wiecej pacjentek chyba maja.
Arda ja dzis na 3 pietrze na wlewie jestem. Coraz wiecej pacjentek chyba maja.
reklama
G
Gość
Gość
Mi tez sie juz nie chce na nie jezdzic. Szkoda ze nie mozna tego w aptece kupic i wypicStrawbelka, ja juz nieraz bylam na 3 pietrze, czasami wlewy sa na 2 a czasmi na 3 ja jade w piatek, a taaaaak mi sie nie chce...
Podziel się: