reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, ja tylko na.chwilkę! 16.12.2015r. Przyszedł na świata Nasz Kochany, Wyczekiwany Skarb - Adaś! Na razie JesCze leżymy w szpitalu, bo Maluszek ma Zoltaczke,ale mam nadzieję,że niedługo już Będziemy w domku! :-)
Niestety z kilkanaście stron mam tu do nadrobienia, nie wiem czy dam radę, mam nadzieję,że u każdej z Was same dobre wieści. A jeśli ominęło coś ważnego dajcie.znać, chociaż w skrócie :-)
Uściski od Szczęśliwej Mamy i Adasia :-)

reklama
Apolinka gratuluję serdecznie! Super wieści.
Arda ja jeszcze kciukow nie puszczam, a nuż ....;-)
Lumia o Tobie też myślę &&&&
Dziewczyny z przedświątecznymi porzadkami nie szalejcie bo nie są tego warte...
Ja szaleje z myślą ze później bedzie trzeba na jakiś czas odpuścić. No i bierzemy sie powoli do "roboty"
Czas uruchomić testy owu ale powoli bo cykle mam długie.
Miłego dnia kobitki.

Satchma ja na początku próbowałam częściej, teraz od ostatniej mojej nieudanej ciąży minęło 1,5 roku. Tyle potrzebowałam, żeby fizycznie i psychicznie dojść do siebie, nabrać nowych sił i nadziei. Ja już miałam 9 narkoz, po każdej kolejnej czuję się gorzej, długo dochodzę do siebie, mam syna i dla niego muszę mysleć też o zdrowiu. No coż, ten cykl nieudany ale w Święta zaczynam nowy, może styczeń będzie dla mnie i dla tych co się starają szczęśliwy.

Apolinka super.Cudownie że już tulisz maleństwo.
Martaha jak u ciebie z leczeniem ?
Rozpisane masz już wszystko w razie MartahCo ci terax Dubr zlecił?

Dziewczyny, wyplujcie te ciaze :) ja dzis bylam na rtg zeba wiec o ciazy nie moze byc mowy... Costam juz brudze wiec @ sie czai za drzwiami. Po swietach sie bierzemy do roboty :)

reklama
Apolinka nic o Tobie nie wiem prócz tego że masz synusia kochanego ,wyczekanego i Tego misiaka właśnie Ci gratuluję. Łezka w oku ze szczęścia waszego się kręci . Bierz maluszka do domu to kolędy będzie pięknie śpiewał. Ojj takich wieści mi potrzeba - budujące.

Satchma ja podczas histeroskopii od razu przegrodę miałam usuwaną. Po wybudzeniu tylko sprawdzałam czy mi dziur w brzuchu nie zrobili bo w pracy nic nie powiedziałam a na drugi dzień musiałam iść na 10h .Jak rozmawiałam z kobietami co miały czyszczenia to mówiły że zawsze jak się ktoś sresuje to gorzej przechodzi narkoze ale jak się nie stresować :p

Do góry