reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Satchma pamiętam jak przy lipcowym łyżeczkowaniu wlali mi w żyłę narkozę i słyszałam rozmowę pielęgniarek jak rozmawiały o zakupach i....nie byłam świadoma że powiedziałam jej że w moim sklepie w którym pracowałam mają świetne ciuchy na jej figurę (a duża kobieta była) .Po wybudzeniu przyszła się pożegnać jak kończyła dyżur. Powiedziała do zobaczenia na zakupach :D Heh ale mi głupio było:growl: W grudniowym usypiani starałam się o niczym nie myśleć żeby czegoś nie palnąć

reklama
Witajcie dziewczyny

lumia – mocno kciukam za Twoją fasolkę

Arda – przykro mi, ale nie załamuj się, tylko do dzieła :-) :)

Doris – maluszek pięknie się prezentuje na fotce

ovli22 – to niech czas szybko leci do 5 stycznia, żeby czym prędzej wyciągnęli Ci te spirale

apolinka – gratulacje

Mam pytanie do dziewczyn, które mają podwyższone NK i na zbicie ich stosowały tylko sterydy. Czy udało się którejś donosić ciąże tylko na sterydach??

Lilia witaj:) ktoras z dziewczyn mi kiedys odpowiadala ze miala nk na poziomie chyba 33% i donosila na samym sterydzie. Nie pamietam dawki. Moze jeszcze raz napisze. Tez kiedys o to pytalam.

Susana napisałam i mi wcielo post. Wiec jeszcze raz. Od 1 dc biorę encorton 5 mg i clexane 0,2 co drugi dzień. Do tego jak dotąd colostrum 3*1 femibion 1*1 vigantoletten 1*1 sanprobi 1*1 folik 1*1 po owu mam włączyć dupka 2*1 i 3 lutki na noc. 7-8 dzień po owu badanie estradiolu 2dni z rzędu i dzwonić do dr. Powie co dalej. Póki co bierze mnie choroba wiec walczę z katarem. Mam nadzieje że mnie nie rozłoży... i juz sie rozgrzewamy do boju

reklama
Martaha, kibicuje mocno :)

U mnie zjawila sie zla @. Niech mija i bedzie z glowy, bo ja juz szykuje sie na ten cykl :) tylko musze kupic wiesiolek i winko :)

Do góry