Satchma pamiętam jak przy lipcowym łyżeczkowaniu wlali mi w żyłę narkozę i słyszałam rozmowę pielęgniarek jak rozmawiały o zakupach i....nie byłam świadoma że powiedziałam jej że w moim sklepie w którym pracowałam mają świetne ciuchy na jej figurę (a duża kobieta była) .Po wybudzeniu przyszła się pożegnać jak kończyła dyżur. Powiedziała do zobaczenia na zakupach Heh ale mi głupio było W grudniowym usypiani starałam się o niczym nie myśleć żeby czegoś nie palnąć
reklama
Witajcie dziewczyny
lumia – mocno kciukam za Twoją fasolkę
Arda – przykro mi, ale nie załamuj się, tylko do dzieła
Doris – maluszek pięknie się prezentuje na fotce
ovli22 – to niech czas szybko leci do 5 stycznia, żeby czym prędzej wyciągnęli Ci te spirale
apolinka – gratulacje
Mam pytanie do dziewczyn, które mają podwyższone NK i na zbicie ich stosowały tylko sterydy. Czy udało się którejś donosić ciąże tylko na sterydach??
lumia – mocno kciukam za Twoją fasolkę
Arda – przykro mi, ale nie załamuj się, tylko do dzieła
Doris – maluszek pięknie się prezentuje na fotce
ovli22 – to niech czas szybko leci do 5 stycznia, żeby czym prędzej wyciągnęli Ci te spirale
apolinka – gratulacje
Mam pytanie do dziewczyn, które mają podwyższone NK i na zbicie ich stosowały tylko sterydy. Czy udało się którejś donosić ciąże tylko na sterydach??
K
kaira24
Gość
Apolinko GRATULACJE !!!!!!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Apolinka!!!! Gratulacje!!!!!!
G
Gość
Gość
Lilia witaj ktoras z dziewczyn mi kiedys odpowiadala ze miala nk na poziomie chyba 33% i donosila na samym sterydzie. Nie pamietam dawki. Moze jeszcze raz napisze. Tez kiedys o to pytalam.
G
Gość
Gość
Lilia znalazlam ten post, mozesz wiecej podpytac dzuewczyneStrawberka ja mialam komórki nk 35 donosilam na samym encortonie
martaha123
Fanka BB :)
Susana napisałam i mi wcielo post. Wiec jeszcze raz. Od 1 dc biorę encorton 5 mg i clexane 0,2 co drugi dzień. Do tego jak dotąd colostrum 3*1 femibion 1*1 vigantoletten 1*1 sanprobi 1*1 folik 1*1 po owu mam włączyć dupka 2*1 i 3 lutki na noc. 7-8 dzień po owu badanie estradiolu 2dni z rzędu i dzwonić do dr. Powie co dalej. Póki co bierze mnie choroba wiec walczę z katarem. Mam nadzieje że mnie nie rozłoży... i juz sie rozgrzewamy do boju
reklama
Podziel się: