reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

witam,
Apolinka no i masz Szczęście przed Świętami, cudownie!!! kochani moi :-) :)

Moja dzidzia ma 4cm, na 9/10.01 mam wyznaczone badania prenatalne z biochemią, no i oczywiście nie ma dyskusji mam cd. L4. Teraz też walcze z przeziębieniem.

reklama
Nafoczka...super!!!! Twój Dzidziol goni moją Dzidziolę, moja miała w piatek prawie 4,6 cm więc już dziś pewnie ma z 5 cm. Jutro się dowiem, bo mam usg genetyczne :-)
Nafoczka...czy w poprzednich ciążach doszłaś tak daleko? I już wreszcie wstaw ten suwaczek!

Doris, nie nie doszłam tak daleko ale też żadnej ciąży tak źle nie znosiłam ;) szybko twoje genetyczne, suwaczek wstawie, tylko przez chorobe nie mam sily na nic i jeszcze ta teściowa z niezadowolonym wzrokiem...

Nafoczka to jest znak! Jak jest źle to jest dobrze. Są wymioty?Jest zmęczenie to jest dobrze :D

PS. wiadomości z priv nie mogę odczytać jakieś błędy siępojawiają tak samo jak chcę dać smile

Nafoczka, tak chyba normalnie to genetyczne - jutro wg OM 11 tyg 2 dni, a wg USG 12 tyg 4 dni więc już można dzidzię sprawdzać :-)

Witam Resztę Dziewcząt!!!!

reklama
Cześć Dziewczyny,
jestem tu nowa ale mam podobne doświadczenia do Waszych. Ciągłe wzloty i upadki związane z chęcią zajścia w ciążę i utrzymaniem jej.
Moim problemem jest homozygotyczna mutacja w genie MTHFR C677T, niskie amh - 0,1 i niedrożny jajowód.
Ciąż biochemicznych było wiele.
Obecnie jestem po 6 dpt - to moje pierwsze ivf, testować zamierzam 28.12.

Czekam i boję się!!!!

Do góry