reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
My zaliczylismy dzis 12dc :) ale dalej czekam na owu, bo w zeszlym cyklu byla wlasnie w 12dc. Moze jutro? Treoche mnie martwi, ze sluzu mam niewiele, ale w sumie tono niczym nie przesadza.

Agnieszka .W gabinecie kosmetycznym na leżance kosm.Bardziej miękko niż na biurku.hehe

Susana ja mojego męża molestowałam nawet w samochodzie jak wracał z lotniska tak nie mogłam się doczekać:D I to były jedne z lepszych chwil w moim życiu. Może kiedyś jeszcze będzie okazja hehe.

Susana
No pięknie:) hahaha to następnym razem jak pójdę do mojej kosmetyczki to pewnie będę się zastanawiać co ona wyprawia ze swoim chłopem:p hahahahah

Doris
Pięknie:) tak bardzo chciałabym doczekać takiego widoku...

Enya
No ja niestety nie będę mile wspominać chwil spłodzenia naszego kropka:)Wszystko było tak nagle, niespodziewanie, a my zmęceni na maksa...ale nie wane jak :) Oby tym razem mogłam się pochwalić takimi widokami jak Doris ( to moje ciche marzenie)

Gogac
A jaką dawkę encortonu brałaś?

A ja dziś zrobiłam powtórkę bety w poniedziałek 90 , a dziś 1212:happy:

pozdrawiam Was wszystkie:)

Wrocilam do zywych,droga daleka a okolicznosci mdlosciowe niesprzyjajace.Dziciak-jak to napisal doktor 13,7mm 7t5d wg moich wyliczen jakies 7t1d. Serducho robilo halas 158/min. Jest tylko male ale... maly krwiak i pecherzyk dolnym biegiem pokrywa ujscie do szyjki, stad plamienia. Kazal mi odstawic i acard i clexan no i znow noc nieprzespaca co zrobic, choc byl troche zly ze nadal bralam.. no i dzieku temu od dzis jestem na L4.
Karpidlaczku metka max do 12tyg.
Lumia ja na takiej becie poprzestalam bo dwa dni pozniej widzialam zarodek ;-)
Susana wariat z ciebie ale to najlepszy czas... aa tak mi sie przypomnialo,ze doktorek jak to on... musial cos palnac tzn. jak powidzialam ze M spi sam to powiedzial: "biedny chlop, znajdz mu przynamniej jakas lafirynde" hahaha...

Witam was kobitki..
Lumia beta książkowa.Zmęczeni bo zmęczeni ..ale fasolke się spłodzić udało .Nie ważne jak , ważne że efekty są!!!!!

reklama
Arda. Trzymam też kciuki za twoje staranka .Oby mikołaj był hojny i w noc mikołajkową dobrze pokierował kijankami twojego mężusia...!!

Ostatnia edycja:
Do góry