reklama
enya81
Fanka BB :)
Agnieszka .W gabinecie kosmetycznym na leżance kosm.Bardziej miękko niż na biurku.hehe
Susana ja mojego męża molestowałam nawet w samochodzie jak wracał z lotniska tak nie mogłam się doczekać I to były jedne z lepszych chwil w moim życiu. Może kiedyś jeszcze będzie okazja hehe.
Susana
No pięknie hahaha to następnym razem jak pójdę do mojej kosmetyczki to pewnie będę się zastanawiać co ona wyprawia ze swoim chłopem hahahahah
Doris
Pięknie tak bardzo chciałabym doczekać takiego widoku...
Enya
No ja niestety nie będę mile wspominać chwil spłodzenia naszego kropkaWszystko było tak nagle, niespodziewanie, a my zmęceni na maksa...ale nie wane jak Oby tym razem mogłam się pochwalić takimi widokami jak Doris ( to moje ciche marzenie)
Gogac
A jaką dawkę encortonu brałaś?
A ja dziś zrobiłam powtórkę bety w poniedziałek 90 , a dziś 1212
pozdrawiam Was wszystkie
No pięknie hahaha to następnym razem jak pójdę do mojej kosmetyczki to pewnie będę się zastanawiać co ona wyprawia ze swoim chłopem hahahahah
Doris
Pięknie tak bardzo chciałabym doczekać takiego widoku...
Enya
No ja niestety nie będę mile wspominać chwil spłodzenia naszego kropkaWszystko było tak nagle, niespodziewanie, a my zmęceni na maksa...ale nie wane jak Oby tym razem mogłam się pochwalić takimi widokami jak Doris ( to moje ciche marzenie)
Gogac
A jaką dawkę encortonu brałaś?
A ja dziś zrobiłam powtórkę bety w poniedziałek 90 , a dziś 1212
pozdrawiam Was wszystkie
Wrocilam do zywych,droga daleka a okolicznosci mdlosciowe niesprzyjajace.Dziciak-jak to napisal doktor 13,7mm 7t5d wg moich wyliczen jakies 7t1d. Serducho robilo halas 158/min. Jest tylko male ale... maly krwiak i pecherzyk dolnym biegiem pokrywa ujscie do szyjki, stad plamienia. Kazal mi odstawic i acard i clexan no i znow noc nieprzespaca co zrobic, choc byl troche zly ze nadal bralam.. no i dzieku temu od dzis jestem na L4.
Karpidlaczku metka max do 12tyg.
Lumia ja na takiej becie poprzestalam bo dwa dni pozniej widzialam zarodek ;-)
Susana wariat z ciebie ale to najlepszy czas... aa tak mi sie przypomnialo,ze doktorek jak to on... musial cos palnac tzn. jak powidzialam ze M spi sam to powiedzial: "biedny chlop, znajdz mu przynamniej jakas lafirynde" hahaha...
Karpidlaczku metka max do 12tyg.
Lumia ja na takiej becie poprzestalam bo dwa dni pozniej widzialam zarodek ;-)
Susana wariat z ciebie ale to najlepszy czas... aa tak mi sie przypomnialo,ze doktorek jak to on... musial cos palnac tzn. jak powidzialam ze M spi sam to powiedzial: "biedny chlop, znajdz mu przynamniej jakas lafirynde" hahaha...
reklama
Podziel się: