reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka, fajnie, fajnie, a z krwiaczkiem bez paniki. Duzo odpoczywaj, relaksuj sie i bedzie dobrze. Ale powiem Ci, ze nie wiem co bym zrobila z tym clrexane i acardem.

Susana, jak samopoczucie?

Ja chodze i mam zaciesz, bo jajnik ruszyl, mokro jest wiec owu za chwile. Jutro jeszcze obowiazkowo poprawiny :D

reklama
Arda .patrz post wyżej dopisałam ( na samej górze ).
Moje samopoczucie dobrze dziękuję.

Nafoczka jajcarz ten twój lekarz.Zdrówka dla ciebie i dzidzi.

Ostatnia edycja:
Nafoczka:)
Super wieści, ale nie zazdroszczę z tymi lekami po pewnie niezły kołowrotek teraz masz:baffled:

Arda:)
Niech moc będzie z armią Twojego M i Twoją komórką;p &&&&&&&&&

Diiękuje Dziewczyny:)

A tak w ogóle to biorę te zastrzyki brzuch wygląda ciekawie:p A czy też Was szczypie chwilę po tym jak wyciągniecie igłe? Bo u mnie samo kłucie ok, a dopiero po chwili nie fajne uczucie:/
Ale oczywiście zniosę wszystko byle Fasolka rosła w siłe!

Lumia, gratulacje!!!! A których masz dzień po owu, tzn który po terminie @?
Jeśli xhodzi o zastrzyki to mnie raz nie boli wcale, raz boli wklucie a potem nie, raz wklucie nie boli ale szczypie potem. To zależy w jakie miejsce trafię. No ale ja te zastrzyki robie juz od 30 października
Nafoczka... Widzę że Twoja Fasolka goni moja, bo jest większa niż z terminu Om. U mnie z wielkości i terminu Om co do dnia tak.samo i prawidłowo

Witam i pozdrawiam Resztę Dziewcząt

Doris
Hmmm cięzka sprawa z tym okresem, bo sumie to nie ogarnęłam tego cyklu ani ja , an mój lekarz:-p Ale założyć chyb a muszę ,że pierwszy dzień cyklu był 12 lis. Owulacja najprawdopodobniej 18 lis. Dziś 17dpo:)
Mni wkłucie troszkę boli, ale jak narazie to za kazdym razeem potem mnie szczypie:)

reklama
Do góry