reklama
G
Gość
Gość
Arda z Ciebie to niezla zawodniczka jest z tym spadkiem nk. Ty juz masz 5, ja dopiero na czwarty jade we wtorek. Ja to jakas podlamana jestem. Walczyc bede walczyc dalej ale coraz czesciej sie zastanawiam ze moze mi nie pisane te dzieci sa.
susana
Fanka BB :)
Strawbelka właśnie skomentuję... że faktycznie uznałam ten cykl za stracony .I przecież. ty z Ardą i Enyą mi otuchy dodawałyście.!!!Tylko ja dziś jak zwykle wszystko czarno widzę i sobie wmówiłam że to może się już jakaś torbiel z tego pęcherza zrobiła.W poniedziałek jeszcze raz idę do gin .na 13.20 na monitoring i będzie wiadomo czy pękł.A jeszcze chciałam powiedzieć że gin .dzisiaj specjalnie dla mnie przyjechał bo miał dzisiaj wolne.I kasy za monit nie wziął bo mówi że dziś nie pracuje to kasy nie bierze tylko tak uprzejmościowo podjechał .No naprawdę mnie zdziwił tym zachowaniem i miło mi było że są jeszcze ludzie lekarze na tym świecie.
Ostatnia edycja:
Bafinka
jejku widzę ze prawie wszystkie robiłyście kupe badań w tym nk a mi lekarka kazała zbadać kilka pzeciwciał i choroby odzwierzęce wyszło mi że mam przeciwciała plemnikowe 1;10 i IgM boreliozy za wysokie ( nie wiem co to znaczy, jaki to ma wpływ na ciążę) przepisała leki w tym encorton 1 tab dziennie.. zastanawiam się czy to nie za mało?? ile wy bierzecie?? do tego mam problem z okresem 1 października miałam łyżeczkowanie i nadal nie mam @ dziewczyny potrzebuję rady od 1 listopada przez 10 dni brałam luteinę dopochwową jednak @ nie przyszła poszłam do gin zrobiła usg i powiedziała ze endometrium 3 mm więc okresu nie będzie..jajnki policystyczne pełno małych pęcherzyków i dała leki na stymulacje cyklu.. najpierw przez 10 dni brałam hormony na 1 faze cyklu teraz znów luteinę (2 tabletki pod język) biorę ją od niedzieli i choć okresu nie ma to bo seksie plamie.. ( w sensie plamiłam zaraz po, rano już spokój.. potem dzień bez plamień i wczoraj znów numerek i plamienie a teraz spokój (przepraszam że tak bez ogrudek)) i nie wiem czy już odstawić tą luteinę czy brać do końca... cały czas jakieś problemy...
susana fajnie Że cykl jednak nie stracony teraz spontaniczne przytulanko i II kreseczki za dwa tygodnie
susana fajnie Że cykl jednak nie stracony teraz spontaniczne przytulanko i II kreseczki za dwa tygodnie
Strawbelka, a ktory to masz cykl, bo sie zgubilam? Ja dopiero pojade na piaty wiec mamy tylko 1 roznicy
Susana, no to masz faktycznie fajnego gina. Podzialajcie i niedlugo zobaczymy efekty
Bafinka! Ja bym brala zgodnie z zaleceniem gina, alre to juz Twoja decyzja.
Ovli! Strawbrelka! Chyba kazda z nas miewa takie zle momenty! Ale trzeba sie podniresc i isc do przodu
Susana, no to masz faktycznie fajnego gina. Podzialajcie i niedlugo zobaczymy efekty
Bafinka! Ja bym brala zgodnie z zaleceniem gina, alre to juz Twoja decyzja.
Ovli! Strawbrelka! Chyba kazda z nas miewa takie zle momenty! Ale trzeba sie podniresc i isc do przodu
G
Gość
Gość
Arda pytasz ktory cykl? Chodzi o cykl staran po poronieniu? W czerwcu poronilam, lekarz nigdy nie zabronil staran w sumie. Tak mamy 1 wlew roznicy, ale ty idziesz jak blyskawica jesli chodzi o zbijanie nk
Strawbelka właśnie skomentuję... że faktycznie uznałam ten cykl za stracony .I przecież. ty z Ardą i Enyą mi otuchy dodawałyście.!!!Tylko ja dziś jak zwykle wszystko czarno widzę i sobie wmówiłam że to może się już jakaś torbiel z tego pęcherza zrobiła.W poniedziałek jeszcze raz idę do gin .na 13.20 na monitoring i będzie wiadomo czy pękł.A jeszcze chciałam powiedzieć że gin .dzisiaj specjalnie dla mnie przyjechał bo miał dzisiaj wolne.I kasy za monit nie wziął bo mówi że dziś nie pracuje to kasy nie bierze tylko tak uprzejmościowo podjechał .No naprawdę mnie zdziwił tym zachowaniem i miło mi było że są jeszcze ludzie lekarze na tym świecie.
ja miałam raz 25mm i dostalam ovitrelle bo stwierdzil, że duzy i moze się zrobić z niego torbiel..pekl po nim ale w ciaze niestety nie zaszlam ale nie sugeruj sie tym bo gin mowil, że nie ma owulki a w ciaze zaszlam-przypominam
susana
Dziewczyny zrobiłam test owu z rossmana .Kreska trochę jaśniejsza od testowej .Co to znaczy w moim przypadku ?że owu będzie dopiero ?czy że była np już koło południa i nie ma?
Mojego M dorwałam na sex już u mnie w pracy....jak po mnie przyjechał o 18( mam swój gabinet) żeby zdążyć na wszelki wypadek przed owu bo od 3 dni nic nie było.Ciekawe czy zdążyłam hehe.Napiszcie jak z tymi testami owu bo pierwszy raz robiłam
Mojego M dorwałam na sex już u mnie w pracy....jak po mnie przyjechał o 18( mam swój gabinet) żeby zdążyć na wszelki wypadek przed owu bo od 3 dni nic nie było.Ciekawe czy zdążyłam hehe.Napiszcie jak z tymi testami owu bo pierwszy raz robiłam
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Podziel się: