reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka...super, podejrzewam, że Twoja beta będzie podobna do mojej jak będziesz 22 dpo :-). Mój gin wie jakie leki przyjmuję i takie mi zlecił. Usg dziś robiłam u innego, bo już nie mogłam wytrzymać. Do mojego idę dopero w piątek, za tydzień.

Dziewczyny co na wzdęcia? Można ulgix? Espumisanu nie mam w domu. Mam takie wzdęcie, że nie daję rady już

Nafoczka piękna beta!!!! cudna kochanie! tak bardzo się cieszę! teraz wszystko będzie dobrze, zobaczysz :) uwierz tylko w tą kruszynkę - na moje oko dziewczynkę :tak:
a co do tego żelaza, to może ta jak u mnie z kwasem foliowym? po prostu się nie wchłaniał z tabletek

Nafoczka. Cieszę się że wszystko dobrze.Zbadaj ferytynę bo jeżeli jest niska to żelazo się nie wchłania.
A w którym dpo robiłaś pierwszą betę?

susana, a Ty ile dni po owu będziesz testować? Bo ja mam niby w planie 12dpo, ale jakoś mam chętkę to przyspieszyć - wiem, bez sensu :/

Same dobre wiadomości w dniu dzisiejszym:-):-D i tak trzymac!!!:rofl2:

Magda
Wielkie Gratulacje:):rofl2::happy::-)Niech Pociecha pięknie rośnie i dla Mamusi wszystkiego najpiękniejszego:)

Nafoczka
Wynik piękny:-):-Dgratki:) A czy nie szykują się bliźniaki?;-)

Doris
Super decyzja:) też bym tak zrobiła:) ;-)Niech kruszyna rośnie w siłę:-)

Dziewczyny, a ktore z Was podchodziły do iui? i miały stymulacje gonadotropinami?. Ja w tym miesiącu w ruch wprawiam własnie puregon i zastanawiam się jakie miałyście dawki i od którego dnia cyklu:):-)

pozdrawiam serdecznie:)

reklama
Susana, Arda, Fondie- ja tez należe do kąpanych w gorącej wodzie ;))) wiem, że to śmieszne ale może wam rozwieje troche wątpliwości ;)
mój pierwszy test był w8/9 dpo i beta 6,9, a drugi w 10/11 i wygładaly tak:
2015-11-08 13.21.55.jpg
wiem mniej więcej kiedy była owu bo mialam zastrzyk z ovitrale
no i zaznaczam że to na tych testach z rosmana bo na innym też 10miu nie wyszlo juz tak fajnie ;)

Załączniki

• 2015-11-08 13.21.55.jpg
    2015-11-08 13.21.55.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 63
Do góry