reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka...super, podejrzewam, że Twoja beta będzie podobna do mojej jak będziesz 22 dpo :-). Mój gin wie jakie leki przyjmuję i takie mi zlecił. Usg dziś robiłam u innego, bo już nie mogłam wytrzymać. Do mojego idę dopero w piątek, za tydzień.

Dziewczyny co na wzdęcia? Można ulgix? Espumisanu nie mam w domu. Mam takie wzdęcie, że nie daję rady już

Nafoczka piękna beta!!!! cudna kochanie! tak bardzo się cieszę! teraz wszystko będzie dobrze, zobaczysz :) uwierz tylko w tą kruszynkę - na moje oko dziewczynkę :tak:
a co do tego żelaza, to może ta jak u mnie z kwasem foliowym? po prostu się nie wchłaniał z tabletek

Nafoczka. Cieszę się że wszystko dobrze.Zbadaj ferytynę bo jeżeli jest niska to żelazo się nie wchłania.
A w którym dpo robiłaś pierwszą betę?

susana, a Ty ile dni po owu będziesz testować? Bo ja mam niby w planie 12dpo, ale jakoś mam chętkę to przyspieszyć - wiem, bez sensu :/

Same dobre wiadomości w dniu dzisiejszym:-):-D i tak trzymac!!!:rofl2:

Magda
Wielkie Gratulacje:):rofl2::happy::-)Niech Pociecha pięknie rośnie i dla Mamusi wszystkiego najpiękniejszego:)

Nafoczka
Wynik piękny:-):-Dgratki:) A czy nie szykują się bliźniaki?;-)

Doris
Super decyzja:) też bym tak zrobiła:) ;-)Niech kruszyna rośnie w siłę:-)

Dziewczyny, a ktore z Was podchodziły do iui? i miały stymulacje gonadotropinami?. Ja w tym miesiącu w ruch wprawiam własnie puregon i zastanawiam się jakie miałyście dawki i od którego dnia cyklu:):-)

pozdrawiam serdecznie:)

reklama
Susana, Arda, Fondie- ja tez należe do kąpanych w gorącej wodzie ;))) wiem, że to śmieszne ale może wam rozwieje troche wątpliwości ;)
mój pierwszy test był w8/9 dpo i beta 6,9, a drugi w 10/11 i wygładaly tak:
2015-11-08 13.21.55.jpg
wiem mniej więcej kiedy była owu bo mialam zastrzyk z ovitrale
no i zaznaczam że to na tych testach z rosmana bo na innym też 10miu nie wyszlo juz tak fajnie ;)

Załączniki

• 2015-11-08 13.21.55.jpg
    2015-11-08 13.21.55.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 65
Do góry