reklama
susana
Fanka BB :)
Arda ja owu miałam póżno w tym mies.Prawdopodobnie 15-16 dc.( monit)W sobotę będzie 23 dc to może wtedy zrobię hcg z krwi..Chociaż najlepiej by było dopiero w poniedz.zrobić 25 dc ale nie wiem czy wytrzymam .A ty kiedy zrobisz betę?
Nafoczka obstawiam twinsy :-) Pozdrów doktorka! Powiedz, że odwiedzimy go znowu za dwa lata ;-)
Esperanza gratulacje, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze. Co do znieczulenia to pierwsze słyszę, że trzeba wcześniej odstawić clexane. Ja znowu nie zdążyłam na znieczulenie, ale nic nie mówili, że nie wolno, może to zależy od lekarza.
Esperanza gratulacje, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze. Co do znieczulenia to pierwsze słyszę, że trzeba wcześniej odstawić clexane. Ja znowu nie zdążyłam na znieczulenie, ale nic nie mówili, że nie wolno, może to zależy od lekarza.
susana, W zasadzie betkę powinnam zrobić w kolejny piatek. Owu była w okolicy 12dc, a w piątek za tydzień będzie 24dc więc 12dpo. Kusi mnie szybciej, ale nie wiem czy warto się denerwować, bo jak wyjdzie negatyw to będę się łudzić, ze może za wcześnie.
nafoczka, musze koniecznie dopaść ten test
nafoczka, musze koniecznie dopaść ten test
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Nafoczka, a bierzesz luteinę i badałas progesteron? Ja nie badałam bo jak się przyjmuje to wynik podobno niewiarygodny
Dzieczyny, tak się boję strasznie ale mocno wierzę w moją Kruszynkę. Oby było dobrze!!!!
Dzieczyny, tak się boję strasznie ale mocno wierzę w moją Kruszynkę. Oby było dobrze!!!!
tak biore i badałam, bo wiem, że mój doktor i tak chce, zeby zbadać progesteron więc jak chce to chce
Doris- musi być! doskonale Cię rozumiem, też walcze w myślami i nadętym brzuchem nie wymiotuje ale wciąż jest mi slabo i mam pot na plecach...
Doris- musi być! doskonale Cię rozumiem, też walcze w myślami i nadętym brzuchem nie wymiotuje ale wciąż jest mi slabo i mam pot na plecach...
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Mi tez słabo często, na nic nie mam siły, mdli mnie często. Ale wieczorami czuję się lepiej i jakoś lepiej funkcjonuję.
reklama
Podziel się: