Co za babsko, po co jechać jak moga powiedzieć przez telefon... Mi z tego ci pamietam udzielili informacji przez tel ale to było ponad 2 lata temu, moze spróbuj jeszcze raz moze na kogo innego trafisz, i najlepiej jesli dobrze pamietam dzwonić ok 12.00 bo rano przyjmują pacjentki i jest młyn straszny, a jak nie to moze Dubrawski Ci powie
reklama
martaha123
Fanka BB :)
Plastulinka ja też robilam poza Warszawą i wyniki robili sami rano przed zabiegiem tylko cytologie musialam mieć zrobioną wczesniej. Szybka narkoza i po poludniu do domu. Minus taki ze nic nie pobrsli do badania bo niby nie takie piekne bez zarzutow. Dr D wręcz roześmiał sie na widok wyniku ktory brzmiał wynik prawidłowy bez wdawania w szczegóły. Generalnie po jak pisala doris lekkie plamienie i po stresie ból prawie żaden.
Ja dziś umowilam się ns wizytę do dr w dzień kolejnych szczepień by zaoszczędzić jeżdżenia wtedy da rozpiske i do boju. Jeszcze 2 @i startujemy. Pierwsza z nich już za tydzień.
Ja dziś umowilam się ns wizytę do dr w dzień kolejnych szczepień by zaoszczędzić jeżdżenia wtedy da rozpiske i do boju. Jeszcze 2 @i startujemy. Pierwsza z nich już za tydzień.
czarna_mala
Alusia dajesz mi wiarę kobieto :*
Przepraszam, że mało się udzielam ale:
1. Nie podniosłam się jeszcze po tym 4. upadku
2. Dopiero Was poznaję
3. Jestem na etapie końcówki remontu i muszę pilnować wszystkich spraw
Odebrałam dziś wyniki p/c antyfosfolipidowych IgM i IgG i wszystko ładnie w dolnej granicy
Buziaki dla Wszystkich i moje kciuki dla potrzebujących :kciuki:
Przepraszam, że mało się udzielam ale:
1. Nie podniosłam się jeszcze po tym 4. upadku
2. Dopiero Was poznaję
3. Jestem na etapie końcówki remontu i muszę pilnować wszystkich spraw
Odebrałam dziś wyniki p/c antyfosfolipidowych IgM i IgG i wszystko ładnie w dolnej granicy
Buziaki dla Wszystkich i moje kciuki dla potrzebujących :kciuki:
plastulinka
Martha, kiedy masz wizyte? Ja 17 listopada
plastulinka
Nafoczko- ja na zatoki przykładamy ciepłą sol ( 2 łyżki soli na suchej patelni podgrzewam i wsypuję na bawełniana ściereczkę.) Też mam problem z zatokami.
A jak teściowa?
A jak teściowa?
plastulinka
He he he ale się usmialam chciałam zapytać jak tescik i tel sam mi zmienił słowo
A na ogólne przeziębienie pije mleko z czosnkiem miodem i masłem. Takie gorące, świetnie rozgrzewa
A na ogólne przeziębienie pije mleko z czosnkiem miodem i masłem. Takie gorące, świetnie rozgrzewa
no i co ja mam wam napisac, zeby nie ściemniać? bardzo bladego bladziocha mam; jest 23dc i 9/10 dpo, beta pozytywna ale minimalna (7)
nie nakręcam sie i podchodze do sprawy spokojnie. Wiecie, że choruję, czuje się od tygodnia jakby mnie z przez maszynke ktoś przecisnął... musze powtórzyć bete i pogadamy wiecej
a teraz kto żyw niech się modli ;-)
PS Plastulinka, teściowa ma sie dobrze ))
nie nakręcam sie i podchodze do sprawy spokojnie. Wiecie, że choruję, czuje się od tygodnia jakby mnie z przez maszynke ktoś przecisnął... musze powtórzyć bete i pogadamy wiecej
a teraz kto żyw niech się modli ;-)
PS Plastulinka, teściowa ma sie dobrze ))
czarna_mala
Nafoczka to nie gratuluję jeszcze, a trzymam mocne kciuki
reklama
plastulinka
Nafoczko- Czyli co się zaczyna dziac Cieszę się bardzo choć żałuję że zostawiasz mnie na placu boju Jakby co mam kilka tabletek glucophage 500 xr.
Podziel się: