reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Co za babsko, po co jechać jak moga powiedzieć przez telefon... Mi z tego ci pamietam udzielili informacji przez tel ale to było ponad 2 lata temu, moze spróbuj jeszcze raz moze na kogo innego trafisz, i najlepiej jesli dobrze pamietam dzwonić ok 12.00 bo rano przyjmują pacjentki i jest młyn straszny, a jak nie to moze Dubrawski Ci powie

reklama
Plastulinka ja też robilam poza Warszawą i wyniki robili sami rano przed zabiegiem tylko cytologie musialam mieć zrobioną wczesniej. Szybka narkoza i po poludniu do domu. Minus taki ze nic nie pobrsli do badania bo niby nie takie piekne bez zarzutow. Dr D wręcz roześmiał sie na widok wyniku ktory brzmiał wynik prawidłowy bez wdawania w szczegóły. Generalnie po jak pisala doris lekkie plamienie i po stresie ból prawie żaden.
Ja dziś umowilam się ns wizytę do dr w dzień kolejnych szczepień by zaoszczędzić jeżdżenia wtedy da rozpiske i do boju. Jeszcze 2 @i startujemy. Pierwsza z nich już za tydzień.

Alusia dajesz mi wiarę kobieto :*

Przepraszam, że mało się udzielam ale:
1. Nie podniosłam się jeszcze po tym 4. upadku :(
2. Dopiero Was poznaję ;)
3. Jestem na etapie końcówki remontu i muszę pilnować wszystkich spraw :)

Odebrałam dziś wyniki p/c antyfosfolipidowych IgM i IgG i wszystko ładnie w dolnej granicy ;)

Buziaki dla Wszystkich i moje kciuki dla potrzebujących :kciuki:

Nafoczko- ja na zatoki przykładamy ciepłą sol ( 2 łyżki soli na suchej patelni podgrzewam i wsypuję na bawełniana ściereczkę.) Też mam problem z zatokami.
A jak teściowa?

He he he ale się usmialam:) chciałam zapytać jak tescik i tel sam mi zmienił słowo :):):)
A na ogólne przeziębienie pije mleko z czosnkiem miodem i masłem. Takie gorące, świetnie rozgrzewa

no i co ja mam wam napisac, zeby nie ściemniać? ;) bardzo bladego bladziocha mam; jest 23dc i 9/10 dpo, beta pozytywna ale minimalna (7)
nie nakręcam sie i podchodze do sprawy spokojnie. Wiecie, że choruję, czuje się od tygodnia jakby mnie z przez maszynke ktoś przecisnął... musze powtórzyć bete i pogadamy wiecej :tak:
a teraz kto żyw niech się modli ;-)

PS Plastulinka, teściowa ma sie dobrze ;)))

reklama
Nafoczko- Czyli co się zaczyna dziac:) Cieszę się bardzo choć żałuję że zostawiasz mnie na placu boju:) Jakby co mam kilka tabletek glucophage 500 xr.

Do góry