reklama
Susana, moja kolezanka powtórzyła badania w szpitalu zakaźnym w Warszawie i sie wszystko potwierdziło. Od razu miała tam wizyte ( kobiety w ciazy sa przyjmowane poza kolejka) ma brac do końca ciazy antybiotyk Ravamycyne. Czeka ja mnóstwo badan. Wg zakaznika do zarażenia doszło przed ciąża, wiec lepiej niz jakby zaraziła sie w ciazy.
Wczoraj była u gin i wszytsko ok.
Wczoraj była u gin i wszytsko ok.
Karpidlak, dobrze, ze wyszlo w badaniach i jest dziewczyna pod dobra opieka. No ale stres nieziemski pewnienma.
Kinga, jak dzisiaj?
Susana, Ty juz po @ i zaczynasz staranka?
Ja mam brac 15mg kwasu, ale w sumie nie wiem dlaczego - zapomnialam dopytac
Kinga, jak dzisiaj?
Susana, Ty juz po @ i zaczynasz staranka?
Ja mam brac 15mg kwasu, ale w sumie nie wiem dlaczego - zapomnialam dopytac
Julia Mnie ginka kazała brać 15mg zwykłego kwasu.Ale mówiłam jej że biorę również metafolin.Mówi żeby brać jeden i drugi.
Karpidlak a co z twoją koleżanką która miła toxo?
Fondie a co to za lek o którym piszesz prluotex?
prolutex progesteron domiesniowy
reklama
Witam nowe koleżanki
Pozdrawiam "starą gwardie" ;*
EwciaSz dziekuje za paczuszke "od męża" ))
Fondie, apteka z kwasem nazywa się "dobra apteka" tylko tam jest mniejsza dawka więc proponowałabym brac conajmniej dwie. Ja kupuje na iherbie bojeszcze biore całą fure pozostałych metylowych
Kinia buziaki ;* :* :* bedzie dobrze
Espa- super, wielka radość!
AMH miałam 3,9 i robilam w 1dc.
a ja już sto razy pytałam, co brałyscie, łacznie z domowymi sposobami na endo? bo mi zamiast rosnąć to mam coraz słabsze, obecnie 7mm i owulacje juz trzeci cykl z tego samego jajnika buuu i znowu będzie kicha
Pozdrawiam "starą gwardie" ;*
EwciaSz dziekuje za paczuszke "od męża" ))
Fondie, apteka z kwasem nazywa się "dobra apteka" tylko tam jest mniejsza dawka więc proponowałabym brac conajmniej dwie. Ja kupuje na iherbie bojeszcze biore całą fure pozostałych metylowych
Kinia buziaki ;* :* :* bedzie dobrze
Espa- super, wielka radość!
AMH miałam 3,9 i robilam w 1dc.
a ja już sto razy pytałam, co brałyscie, łacznie z domowymi sposobami na endo? bo mi zamiast rosnąć to mam coraz słabsze, obecnie 7mm i owulacje juz trzeci cykl z tego samego jajnika buuu i znowu będzie kicha
Podziel się: