reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Marta tak będę robić histero .jutro planuję do sxpitala jechać się umówić.Zła jestem bo mi kazał powtażać wsxystkie badania z grupy tocznia i antyfosfolipinowe, Amh, beta glik.Wszystko mam ujemne w dolnych wartościach więc po co to robić dziesięć razy jeśli dobrze jest? No i przez to humoru nie mam
Stać mnie na badania ale po co 2 razy?

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie ja z tego powodu jeszcze odkładam ewentualną wizytę w Łodzi.
Ich zasada powtarzania wszystkich badań, wyższe ceny za badania, wysokie ceny za wizyty... :no:

Portia! To super, ja chyba nie bede robic Pappa jezeli usg bedzie ok.
D3 mam brac teraz jedna tabletkę d3 forte 2000 IU. Ja chyba zamówię za all ta b12.
A bierzesz tez kwas foliowy oprócz femibionu? Mi jest wciąż niedobrze po lekach. Większość biore na noc, bo inaczej mnie muli cały dzien.

Portia bardzo się cieszę z Twoich wyników, super!!
Marta trzymam kciuki za wyniki biopsji!
Karpidlak nawet tak nie myśl o czwartku, będzie dobrze, musi być!

dziewczyny te co są zainteresowane colostrum, znalazłam fajną propozycje na iherb, może wam się przyda ;) skład nieco lepszy California Gold Nutrition, Concentrated Colostrum, 240 Capsules - iHerb.com

oczywiście to dla tych co na iherb bedą zamawiać jeszcze jakieś inne "naturalne" produkty bo samo colostrum może się nie opłacić ;) ustawienie jest w PLN ale można przełączyć na $ ;)

Malinowa widziałaś moją propozycje immunologa?

A ten lekarz Wilczyński ? Bardzo go tu chwalicie.Z Łodzi chyba jest?

Iris ty chyba chodzisz do niego?
Jak ma na imię? Jan czy Jacek bo 2 w internecie widzę

Portia słonko a ty do kogo chodzisz?

Ostatnia edycja:
Karpidlak ja brałam 2mg metylofolianu do końca ciąży, tak samo b6 i b12, ale miałam stale wysoką homocysteinę na poziomie 9,3 pomimo suplementacji. Jeśli Twoja jest niska, to myślę, że Femibion spokojnie wystarczy, najważniejsza jest suplementacja w 1 trymestrze. Jak się zagapiłam z zamówieniem z iherb, to też kupowałam na allegro.

reklama
Susana ja chodze w Krakowie do dr Jaworowskiego - to jest "zwykly-niezwykly" gin, nie z zadnej kliniki nieplodnosci ale dla mnie to najlepszy lekarz jakiego spotkalam. Wierze, ze dzieki niemu jestem tu gdzie jestem;) a wczesniej bylam na kilku wizytach u dr Przybycienia, do ktorego kilka kolezanek z forum zaglada.
Ja swojego obecnego znalazlam przez znanylekarz- czytalam opinie pacjentek. Teraz na usg tez bylam u mlodej Pani dr i widac, ze zelazny zestaw nie jest jej obcy. Wiec trzeba po prostu trafic do takiego lekarza, ktoremu problemy z utrzymaniem ciazy nie sa obce.

Do góry