reklama
martaha123
Fanka BB :)
Witajcie ja po wizycie a raczej biopsji kontrolnej. Suzana dzięki za pozdrowienia - pani z recepcji od drzwi pozdrawiala
Dr zrobił biopsje i wpisał leki w razie utrzymania stanu zapalnego. Mam nadzieję wyrzucić je do kosza... no ale to się okaże za jakieś 2 tygodnie... liczę ze kolejna wyprawa do warszawy bedzie na szczepienia a nie na kolejną biopsje...
burczus kciuki za wyniki.
Suzana twoja wizyta po opisie wyglada identycznie jak kiedyś moja. .. ja zdecydowalam się robić wszystko zgodnie z zaleceniami i robiłam wszystkie badania - pakiet max... trochę kosztują ale ja już nie chcę robić niczego na skroty bo nie mam na to siły. ..
Dr zrobił biopsje i wpisał leki w razie utrzymania stanu zapalnego. Mam nadzieję wyrzucić je do kosza... no ale to się okaże za jakieś 2 tygodnie... liczę ze kolejna wyprawa do warszawy bedzie na szczepienia a nie na kolejną biopsje...
burczus kciuki za wyniki.
Suzana twoja wizyta po opisie wyglada identycznie jak kiedyś moja. .. ja zdecydowalam się robić wszystko zgodnie z zaleceniami i robiłam wszystkie badania - pakiet max... trochę kosztują ale ja już nie chcę robić niczego na skroty bo nie mam na to siły. ..
Dziewczyny z mutacja MTHFR, ktorych ciąża zakończyła sie szczęśliwie, mam pytanie! Wlasnie skończył mi sie kwas foliowy Folian 1000 mcg i wit. B12 methyl 1000 mcg.
Myślicie, że jezeli bede brała femibion sam - tak jest 800 mcg kwasu to wystarczy? Do tego mam tez zwykła formę kwasu foliowego 5 mg.
Mysle jesCze na wit b12, zamawialyscie moze z Allegro?
Ewa_sz, pomożesz?
Myślicie, że jezeli bede brała femibion sam - tak jest 800 mcg kwasu to wystarczy? Do tego mam tez zwykła formę kwasu foliowego 5 mg.
Mysle jesCze na wit b12, zamawialyscie moze z Allegro?
Ewa_sz, pomożesz?
G
gość 94049
Gość
Karpidlak ja brałam 15 mg zwykłego do końca 1 trymestru. 5 do końca 20 tyg a dalej "lecialam" na femiobionie. Aha femiobion brałam od początku ciąży
Nie miałam nic metylowanego
Nie miałam nic metylowanego
Karpidlaczku kciuki za czwartkowe badanie&&&
Wlasnie tez mialam pytac o witaminy: D i b12 jak dlugo brac, zeby nie przedobrzyc. Myslalam, ze pokoncze to co mam i potem juz tylko femibion. Myslicie, ze bedzie ok?
A i dostalam wyniki Pappa- obie wartosci na poziomie 0,6 MoM - mam opis, ze to dobry wynik i prawdopodobienstwa trisomii pozostaly niskie.
Wlasnie tez mialam pytac o witaminy: D i b12 jak dlugo brac, zeby nie przedobrzyc. Myslalam, ze pokoncze to co mam i potem juz tylko femibion. Myslicie, ze bedzie ok?
A i dostalam wyniki Pappa- obie wartosci na poziomie 0,6 MoM - mam opis, ze to dobry wynik i prawdopodobienstwa trisomii pozostaly niskie.
reklama
martaha123
Fanka BB :)
Susana niby zbliżam się do starań ale w najlepszym przypadku to będzie końcówka roku no ale oby końcówka a nie kolejny rok. A ty histero bedxiesz robić? Ja też już rodziłam ale i tak kazał zrobić i to było jedyne badanie zrobione na nfz. Znalazlam szpital gdzie zrobili mi od reki z jednodniowym pobytem.
U mnie w tym badaniu nic nie wyszło.
Portia gratuluję wyniku pappa. Co do witamin to js jestem zielona
U mnie w tym badaniu nic nie wyszło.
Portia gratuluję wyniku pappa. Co do witamin to js jestem zielona
Podziel się: