reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witajcie ja po wizycie a raczej biopsji kontrolnej. Suzana dzięki za pozdrowienia - pani z recepcji od drzwi pozdrawiala :-D
Dr zrobił biopsje i wpisał leki w razie utrzymania stanu zapalnego. Mam nadzieję wyrzucić je do kosza... no ale to się okaże za jakieś 2 tygodnie... liczę ze kolejna wyprawa do warszawy bedzie na szczepienia a nie na kolejną biopsje...
burczus kciuki za wyniki.
Suzana twoja wizyta po opisie wyglada identycznie jak kiedyś moja. .. ja zdecydowalam się robić wszystko zgodnie z zaleceniami i robiłam wszystkie badania - pakiet max... trochę kosztują ale ja już nie chcę robić niczego na skroty bo nie mam na to siły. ..

Kochane jest problem z ta homocysteina?

Załączniki

• 1445328346024.jpg
    1445328346024.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 64
Dziewczyny z mutacja MTHFR, ktorych ciąża zakończyła sie szczęśliwie, mam pytanie! Wlasnie skończył mi sie kwas foliowy Folian 1000 mcg i wit. B12 methyl 1000 mcg.
Myślicie, że jezeli bede brała femibion sam - tak jest 800 mcg kwasu to wystarczy? Do tego mam tez zwykła formę kwasu foliowego 5 mg.
Mysle jesCze na wit b12, zamawialyscie moze z Allegro?
Ewa_sz, pomożesz?

Karpidlak ja brałam 15 mg zwykłego do końca 1 trymestru. 5 do końca 20 tyg a dalej "lecialam" na femiobionie. Aha femiobion brałam od początku ciąży
Nie miałam nic metylowanego

Marta super że przrd tobą już finisz prawie .Oby badania po biopsji były już dobre.
Ja jakoś tak z sił opadłam dzisiaj i psychicznie i fizycznie.

Karpidlaczku kciuki za czwartkowe badanie&&&

Wlasnie tez mialam pytac o witaminy: D i b12 jak dlugo brac, zeby nie przedobrzyc. Myslalam, ze pokoncze to co mam i potem juz tylko femibion. Myslicie, ze bedzie ok?
A i dostalam wyniki Pappa- obie wartosci na poziomie 0,6 MoM - mam opis, ze to dobry wynik i prawdopodobienstwa trisomii pozostaly niskie.

reklama
Susana niby zbliżam się do starań ale w najlepszym przypadku to będzie końcówka roku no ale oby końcówka a nie kolejny rok. A ty histero bedxiesz robić? Ja też już rodziłam ale i tak kazał zrobić i to było jedyne badanie zrobione na nfz. Znalazlam szpital gdzie zrobili mi od reki z jednodniowym pobytem.
U mnie w tym badaniu nic nie wyszło.
Portia gratuluję wyniku pappa. Co do witamin to js jestem zielona

Do góry