reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Marta tak będę robić histero .jutro planuję do sxpitala jechać się umówić.Zła jestem bo mi kazał powtażać wsxystkie badania z grupy tocznia i antyfosfolipinowe, Amh, beta glik.Wszystko mam ujemne w dolnych wartościach więc po co to robić dziesięć razy jeśli dobrze jest? No i przez to humoru nie mam
Stać mnie na badania ale po co 2 razy?

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie ja z tego powodu jeszcze odkładam ewentualną wizytę w Łodzi.
Ich zasada powtarzania wszystkich badań, wyższe ceny za badania, wysokie ceny za wizyty... :no:

Portia! To super, ja chyba nie bede robic Pappa jezeli usg bedzie ok.
D3 mam brac teraz jedna tabletkę d3 forte 2000 IU. Ja chyba zamówię za all ta b12.
A bierzesz tez kwas foliowy oprócz femibionu? Mi jest wciąż niedobrze po lekach. Większość biore na noc, bo inaczej mnie muli cały dzien.

Portia bardzo się cieszę z Twoich wyników, super!!
Marta trzymam kciuki za wyniki biopsji!
Karpidlak nawet tak nie myśl o czwartku, będzie dobrze, musi być!

dziewczyny te co są zainteresowane colostrum, znalazłam fajną propozycje na iherb, może wam się przyda ;) skład nieco lepszy California Gold Nutrition, Concentrated Colostrum, 240 Capsules - iHerb.com

oczywiście to dla tych co na iherb bedą zamawiać jeszcze jakieś inne "naturalne" produkty bo samo colostrum może się nie opłacić ;) ustawienie jest w PLN ale można przełączyć na $ ;)

Malinowa widziałaś moją propozycje immunologa?

A ten lekarz Wilczyński ? Bardzo go tu chwalicie.Z Łodzi chyba jest?

Iris ty chyba chodzisz do niego?
Jak ma na imię? Jan czy Jacek bo 2 w internecie widzę

Portia słonko a ty do kogo chodzisz?

Ostatnia edycja:
Karpidlak ja brałam 2mg metylofolianu do końca ciąży, tak samo b6 i b12, ale miałam stale wysoką homocysteinę na poziomie 9,3 pomimo suplementacji. Jeśli Twoja jest niska, to myślę, że Femibion spokojnie wystarczy, najważniejsza jest suplementacja w 1 trymestrze. Jak się zagapiłam z zamówieniem z iherb, to też kupowałam na allegro.

reklama
Susana ja chodze w Krakowie do dr Jaworowskiego - to jest "zwykly-niezwykly" gin, nie z zadnej kliniki nieplodnosci ale dla mnie to najlepszy lekarz jakiego spotkalam. Wierze, ze dzieki niemu jestem tu gdzie jestem;) a wczesniej bylam na kilku wizytach u dr Przybycienia, do ktorego kilka kolezanek z forum zaglada.
Ja swojego obecnego znalazlam przez znanylekarz- czytalam opinie pacjentek. Teraz na usg tez bylam u mlodej Pani dr i widac, ze zelazny zestaw nie jest jej obcy. Wiec trzeba po prostu trafic do takiego lekarza, ktoremu problemy z utrzymaniem ciazy nie sa obce.

Do góry