reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka Ty po prostu juz sobie przewidzialas tego bladego cienia wiec musi sie pojawic:)
Gosia super wiadomosci. Moj kropek byl do 10 tyg prawie tydzien mlodszy niz termin OM. Potem nadgonil wiec tym sie zupelnie nie ma co martwic.

reklama
Gosia, superowo!
Doris, gin robi biopsję endo i wysyła chyba do badania, z którego wynika, że są jakieś komórki wskazujące na stan zapalny, bierze się antybiotyk i powtarza biopsję, czy jest czysto. Posiew z pochwy miałam dobry. A tego 3 lekarzy na usg nie widziało, a ten ostatni zlecił histeroskopię i tam coś wyszło, później biopsje kontrolne.

GosiaS super wieści
ja mialam kosmowke centralnie na ujściu szyjki macicy ale na szczęście wraz ze wzrostem ciąży sie przesunela ale z tego powodu plamilam i krwawilam do 16 tygodnia 2 razy bylam w szpitalu

Gosia- super wiadomości ;)
A tak co do zawodu- jedna z naszych formułowych "sióstr" napisała mi kiedyś, że Jerzak w pierwszym pytaniu, pyta właśnie o zawód- i niby jej wychodzi, że najwięcej ma właśnie księgowych... nie chce oczywiście wywoływać burzy, który zawód lepszy, który gorszy ;) mi doktorek raz a konkretnie powiedział- "kobiety w obozach też rodzily dzieci a dopiero one miały stres..."

Jestem z Wami! pozdrawiam ;*

Gosia gratulacje i trzymamy kciuki za pomyślny rozwój "spraw" ;-)
Doris ja właśnie w poniedziałek jadę na biopsje kontrolną, jestem po antybiotyku.
Nafoczka oby stały się to prorocze słowa i cień lada moment się pojawił. .. &&&&&
A ja jestem geodeta.

reklama
Do góry