reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bajda moj M nie moze byc dawca do szczepień. Do teho na tescue cytotoksycznym wyszlo ze zabijam 100% komorek M. Nie mam pojecia co mi Dr powie. Jakims cudem mamy córkę. I z tego co mi gin wytlumaczyl ze moze się udać gdy dziecko bedzie "wykapana mamą ". Boję sie że mi powie zebysmy sobie dali spokój skoro juz mamy jedno dziecko. Juz sama nie wiem co myslec, co robic....
Plastulinka jak ja Cie rozumiem. Mimo wszystko trzymam za Was kciuki.
AgnieszkaP jeszcze raz przepraszam. Tak mi glupio ze szok. Dobrze że jeszcze masz bo byl leciala przez re zaspy na autobus.
Swoja droga mam nadzieje ze dzis to jednorazowy epizod ze sniegiem... Nie znoszę zimy :(

reklama
Plastulinka nie wiadomo co pisać.Może spróbój na encortonie i clexanie jeszcze.Nie poddawaj się.
Ewa to ty super masz ten sklep .Daj namiary bo niedługo będę potrzebować tkanin na zasłony.
Agnieszka to my koleżanki po fachu jesteśmy .Będziemy się konsultować w ciężkich przypadkach ....
Arda super że twój chłop się nie zaraził.Cud jakiś

Plastulinka myślami jestem z Tobą... ja mam 25dc i bladego cienia więc raczej wiem co to oznacza... cóż... :-(

Susana ja biorę tego samego ale w dawce 1000 i niektóre dziewczyny też tak brały wiec może swój bierz 2x??? może, któraś coś Ci jeszcze napisze

Doris co do metki to ja mam ten sam odwieczny problem. Miałam robione obie krzywe bo wychodziłam z insuliny na czczo 15, teraz mam 5, więc jak na początku diabetolog dala mi metke to na dłuższa mete juz po zbiciu nie chce. Drugi, prywatny diabetolog tez uważa że jest ok i mój gin niestety też. Zatem mam tyle co "wyprosze" lub odkupie. Tak kombinuje od kwietnia :-(

Nafoczka zapłodniona komórka potrafi przebywać w jajowodzie nawet do 6 dni od chwili zapłodnienia .Może jeszcze za wcześnie ten test zrobiłaś.

Jestem dziś po wizycie, serduszko bije 140/ min, rozmiary dzidka odpowiadają 6tydz 2 dzień. Według mnie 6 tydz 4 dzień. Ale chyba tak małą różnicą nie muszę się martwić. Plamienie może być od tego, że łożysko tworzy się u ujścia macicy, ale na razie mam o tym nie myśleć. Oczywiście obczytałam już wątki na temat łożyska przodującego i jestem lekko podłamana, ale za wcześnie na myślenie w ogóle o tym...
Nafoczka to jesteśmy koleżankami po fachu, praca naprawdę nerwowa:/
Ovli bardzo się cieszę, że się udało!
Arda fajnie, ze wyniki męża ok, to ważne.
Plastulinko ściskam mocno.

reklama
Do góry