Witajcie:-) nie wiem czy pamietacie mnie jeszcze. Właśnie wróciłam z badania amniopunkcji. Miałam ja zaleconą bo test potrójny wyszedł mi zle. Ryzyko zd 1:250 i ryzyko ze 1:50. Wyniki za 4 tygodnie. Ja się dobrze czuje i nic mnie nie bolało. Teraz mam zalecenie leżenia przez 3 dni a do tygodnia oszczędny tryb zycia. Z dzidziusiem wszystko w porządku, serce ładnie bije tylko miedniczki nerkowe ma delikatnie w niewielkim stopniu poszerzone ale to się wyjaśni na połówkowym. To tyle pozdrawiam Was wszystkie.
reklama
Witajcie dziewczyny
portia – kciukam wszystkim co mogę za badanie genetyczne, powodzenia
sykatynka – śliczny brzusio, ale Ty ogólnie jesteś chudzinka
Arda – ja też biorę te pierwsze colostrum. Cieszę się, że wyniki męża są ok. Coraz bliżej do zielonego światełka :-)
ovli22 – jeżeli chodzi o starania to ja też jestem z tych, że jak mam ustalony jakiś plan działania to dzieję się coś co mi przekreśla ten plan. Nie jesteś odosobniona w tych powikłaniach planowych. Super, że jednak zrobili Ci histeroskopię
GosiaS35 – super wiadomości, gratulacje
Ania7727 – trzymam kciuki za pomyślny wynik z amniopunkcji
Tychy się kłaniają, mam 36 lat i pracuję w biurze.
Dziewczyny, orientujecie się ile kosztuje wizyta u prof Jacka Wilczyńskiego??
portia – kciukam wszystkim co mogę za badanie genetyczne, powodzenia
sykatynka – śliczny brzusio, ale Ty ogólnie jesteś chudzinka
Arda – ja też biorę te pierwsze colostrum. Cieszę się, że wyniki męża są ok. Coraz bliżej do zielonego światełka :-)
ovli22 – jeżeli chodzi o starania to ja też jestem z tych, że jak mam ustalony jakiś plan działania to dzieję się coś co mi przekreśla ten plan. Nie jesteś odosobniona w tych powikłaniach planowych. Super, że jednak zrobili Ci histeroskopię
GosiaS35 – super wiadomości, gratulacje
Ania7727 – trzymam kciuki za pomyślny wynik z amniopunkcji
Tychy się kłaniają, mam 36 lat i pracuję w biurze.
Dziewczyny, orientujecie się ile kosztuje wizyta u prof Jacka Wilczyńskiego??
Lilia witam cie serdecznie ja tez sie cieszę że mi to zrobili juz nie musze znow czekać na inny termin i zrobiłam krok na przód , takze mam nadzieje że pod koniec roku zacznę znów starania . Dziekuje bardzo i pozdrawiam
plastulinka
Fanka BB :)
Hej piękne. Ja dziś zostałam w domu. Straszny ból brzucha i krwawienie.
Ostatnio przytrafiają mi się same złe rzeczy. W sobotę mój D. spadł z około 5m i złamał nogę i rękę i wogole cały się poobijal. Leży cały obolaly. Za 2 tyg zaczynamy budowe domu i zostałam z tym sama... A myślałam że gorzej być nie może.
Oliv- dopiero teraz zauważyłam że jesteś już po zabiegu. Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za staranka.
Dziewczyny, co ja mam teraz zrobić. Leczenie Jerxakowej nie podzialalo i nie chce próbować kolejny raz na tym zestawie. Do kogo mam się udać, komu zaufać? Myślałam nad tym aby dołączyć encortonem bo jeszcze nie próbowałam na żelaznym zestawie
Ostatnio przytrafiają mi się same złe rzeczy. W sobotę mój D. spadł z około 5m i złamał nogę i rękę i wogole cały się poobijal. Leży cały obolaly. Za 2 tyg zaczynamy budowe domu i zostałam z tym sama... A myślałam że gorzej być nie może.
Oliv- dopiero teraz zauważyłam że jesteś już po zabiegu. Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za staranka.
Dziewczyny, co ja mam teraz zrobić. Leczenie Jerxakowej nie podzialalo i nie chce próbować kolejny raz na tym zestawie. Do kogo mam się udać, komu zaufać? Myślałam nad tym aby dołączyć encortonem bo jeszcze nie próbowałam na żelaznym zestawie
burczuś
Witaj Plastulinka. Mam ten sam problem. Ja postanowiłam namówić "lokalną dr" na przepisanie mi tego żelaznego zestawu. Jeśli na nim mi nie wyjdzie,tzn jeśli poronię po raz piąty, to pasujemy z tematem drugiego dziecka. Właśnie, drugiego.Nie wiem co bym myślała i co robiła jakbym nie miała już córki.
Będę podczytywać, co dziewczyny z doświadczeniem Ci radzą.
p.s. Przykro mi.
Będę podczytywać, co dziewczyny z doświadczeniem Ci radzą.
p.s. Przykro mi.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
PLASTULINKA.... ja tez mam problem ciąż biochemicznych i podczas ostatniej brałam encorton. Przeczytałam Ostatnio wiele artykułów na ten temat i jest napisane że trzeba próbować dalej bo to częste ale kobiety przeważnie nie monitoruja bety i ciąże biochemiczne biorą za spóźniony okres. Prawdopodobnie problem jest w słabym nasieniu i należy wspomagać witaminami naszych mężów.
Burczuś... TY też masz ten problem? Ciąże biochemiczne??? Bo nienawidzę sygnaturki a nie pamiętam Twojej historii
Burczuś... TY też masz ten problem? Ciąże biochemiczne??? Bo nienawidzę sygnaturki a nie pamiętam Twojej historii
Ania7727- pewnie, że pamiętamy! Ostatnio Cię wywoływałam nawet
Trzymam mocno kciuki za dobry wynik amnio.
Plastulinka- cholera no! Nieszczęścia lubią chodzic parami mocno Cie ściskam. Nie wiem tez co poradzić, ja bym chyba próbowała jeszcze na sterydzie. Podobno Jerzak jego nie zapisuje. Nie chcesz jeszcze do niej sie przejść? Moze ma inny pomysł?
A ja wczoraj byłam na usg piersi. Wszytsko ok. Odliczam dni do genetycznego.
Portia-kiedy masz swoje?
Trzymam mocno kciuki za dobry wynik amnio.
Plastulinka- cholera no! Nieszczęścia lubią chodzic parami mocno Cie ściskam. Nie wiem tez co poradzić, ja bym chyba próbowała jeszcze na sterydzie. Podobno Jerzak jego nie zapisuje. Nie chcesz jeszcze do niej sie przejść? Moze ma inny pomysł?
A ja wczoraj byłam na usg piersi. Wszytsko ok. Odliczam dni do genetycznego.
Portia-kiedy masz swoje?
plastulinka
W tym miesiącu pewnie będę musiała się wstrzymac ze staraniami bo D ma założony gips i nie wiem jak się do niego dobrać
Mój mezus ma dobre badania nasienia, przez pół roku brał androvit i koenzym Q10 i też nie przyniosło to oczekiwanego skutku.
Mój mezus ma dobre badania nasienia, przez pół roku brał androvit i koenzym Q10 i też nie przyniosło to oczekiwanego skutku.
reklama
Podziel się: