reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
No przyrost mały. Jednak jeszcze nic nie przesądza. Ja w lipcowej ciąży miałam idealny przyrost.Wręcz książkowy. a na obrazie USG nic. nawet pęcherzyka. Potem szpital by szukać c.pozamacicznej. zanim mi ją zrobili miałam jeszcze dwa razy powtarzaną betę.Dalej idealny przyrost.Dalej nic w obrazie. Także nie ma reguły. u mnie w końcu stwierdzili wczesne poronienie. Więc może u Ciebie jeszcze ruszy?? Tego Ci życzę.

Plastulinka nie martw sie moze dopiero rosnie , moze jest wcześnie jeszcze , zrób za kilka dni znów a na pewno bedzie super beta ;) nie poddajemy sie walczymy ;)

Dziewczyny, nie musicie mnie pocieszać dobrze wiem co to oznacza. Bhcg w prawidłowej ciazy musi być co naniej o 66% wieksza. Innej opcji niema.cóż, czekam na okres i dalej działamy...

Plastulinka, przykro mi, ze beta niziutka. Ale kciukow jeszcze nie puszczam. Przesylam wirtualne wsparcie!

Dziewczyny. Jakims cudem moj A. ma zupelnie czysty posiew i nasienia i moczu. Cud jakis :p mam nadzieje, ze to nie blad lab ;) ciesze sie jak wariatka.

Kwiatuszek, niestety nie wiem, w ciążę nie zaszłam, ale 4 miesiące później wyszedł mi utajony stan zapalny endo, z którym walczę do dziś, także bez sensu się szczepiłam. Bo prawdopodobnie mam ten stan zapalny od roku - po ostatnim czyszczeniu, za długo czekałam na samoistne poronienie i miałam już tkanki w stanie rozkładu. Kolejny lekarz stwierdził, że mogłam się nie szczepić, tylko wziąć intralipid i jakbym go wtedy poznała, to bym tak zrobiła. Może rozważ taką opcję? Masz dużą zgodność tkankową?
Plastulinka, trzymaj się, nie poddawaj i koniecznie na tę betę załatw clexane, żebyś miała w zapasie w razie czego - molestuj lekarza.

Ostatnia edycja:
Plastulinka....oj, chyba u nas ten sam problem...ciąże biochemiczne :-(. zJakie bierzesz leki na stałe??

Ovli...super, że się udało, teraz do dzieła!!!

Bajda...jakie badanie robiłaś żeby stwierdzić to zapalenie endo?? I jak to leczysz?

Arda...to super wyniki!!!! Gratulacje

Witam resztę Dziewczat i lecę po małą do przedszkola

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry