reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
No przyrost mały. Jednak jeszcze nic nie przesądza. Ja w lipcowej ciąży miałam idealny przyrost.Wręcz książkowy. a na obrazie USG nic. nawet pęcherzyka. Potem szpital by szukać c.pozamacicznej. zanim mi ją zrobili miałam jeszcze dwa razy powtarzaną betę.Dalej idealny przyrost.Dalej nic w obrazie. Także nie ma reguły. u mnie w końcu stwierdzili wczesne poronienie. Więc może u Ciebie jeszcze ruszy?? Tego Ci życzę.

Plastulinka nie martw sie moze dopiero rosnie , moze jest wcześnie jeszcze , zrób za kilka dni znów a na pewno bedzie super beta ;) nie poddajemy sie walczymy ;)

Dziewczyny, nie musicie mnie pocieszać dobrze wiem co to oznacza. Bhcg w prawidłowej ciazy musi być co naniej o 66% wieksza. Innej opcji niema.cóż, czekam na okres i dalej działamy...

Plastulinka, przykro mi, ze beta niziutka. Ale kciukow jeszcze nie puszczam. Przesylam wirtualne wsparcie!

Dziewczyny. Jakims cudem moj A. ma zupelnie czysty posiew i nasienia i moczu. Cud jakis :p mam nadzieje, ze to nie blad lab ;) ciesze sie jak wariatka.

Kwiatuszek, niestety nie wiem, w ciążę nie zaszłam, ale 4 miesiące później wyszedł mi utajony stan zapalny endo, z którym walczę do dziś, także bez sensu się szczepiłam. Bo prawdopodobnie mam ten stan zapalny od roku - po ostatnim czyszczeniu, za długo czekałam na samoistne poronienie i miałam już tkanki w stanie rozkładu. Kolejny lekarz stwierdził, że mogłam się nie szczepić, tylko wziąć intralipid i jakbym go wtedy poznała, to bym tak zrobiła. Może rozważ taką opcję? Masz dużą zgodność tkankową?
Plastulinka, trzymaj się, nie poddawaj i koniecznie na tę betę załatw clexane, żebyś miała w zapasie w razie czego - molestuj lekarza.

Ostatnia edycja:
Plastulinka....oj, chyba u nas ten sam problem...ciąże biochemiczne :-(. zJakie bierzesz leki na stałe??

Ovli...super, że się udało, teraz do dzieła!!!

Bajda...jakie badanie robiłaś żeby stwierdzić to zapalenie endo?? I jak to leczysz?

Arda...to super wyniki!!!! Gratulacje

Witam resztę Dziewczat i lecę po małą do przedszkola

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry