reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie. Pietrusia witaj. Bardzo Ci kibicuję i wierzę że niedługo zaświeci dla Was słoneczko nie ważne jaką drogą. Jesteś bardzo silną kobietą swoją drogą podziwiam Cię za to... super że znalazłaś sobie nowe cele i do nich dążysz to ns pewno pomaga - wiem po sobie...
susana ja chodzę do Dubrawskiego i póki co jestem zadowolona. A co do badań wcześniej wykonanych to on na pewno nie lubi gdy się wchodzi z teczka w ręce i od drzwi mu się macha wynikami. Lepiej gdy on sam o nie zapyts i wtedy można się " pochwalic" dotychczasowymi diagnozami. Wykłada ns każdej wizycie używając wielu angielskich terminów ale jak skończy mozna o wszystko dopytac. Nie wiem jak ze skutecznością ale wierzę że z jego pomocą uda nam się. ..
Co do encortonu nie pomogę bo dopiero mam mieć teraz włączony.
Doris dolaczam się do twojego wpisu o colostrum bo nam wisane zalecenie brać je 3x1 ale bex dawki i od kiedy. Na dniach dopytam doktora.
U mnie nadal oczekiwanie na wynik biopsji od tego też zależy termin szczepień. .. ma być na dniach. .. już mam stres...

reklama
Diewczyny, ja juz po wizycie wszystko jest ok:) 10tydzien4dzien i wszystko wyglada ok. Ja sie trochę zastanawiam czy serduszko nie bije za szybko bo 176 a tak książkowo to powinno 160 ale Pani Doktor mowi ze jak bije szybciej to nie jest powód do zmartwień, w internecie przeczytałam ze jesli bije do 180 to jest dobrze.

Gosiu - odpoczywaj i staraj sie myślec pozytywnie, zobacz ile dziewczyn na forum ma rożnego typu plamienia, chyba przy ilości leków które bierzemy to niestety często sie zdarza. A co do bety nie wiem z jakiego jesteś miasta ale np w diagnostyce jak sie dopłaci 5zl jest opcja ekspresu. Ja jak robiłam badanie przed 9.00 to zazwyczaj chwile po 12.00 miałam wyniki, zawsze skraca to czas stresu. Trzymam kciuki za ładny przyrost:)

Aniu Ty tez miałaś miec dzis wizyte jesli dobrze pamietam, daj znac jak tam.

Ostatnia edycja:
Kinga super, juz tak daleko jestes. Ja troche za Toba. Serduszkiem sie nie martw. Pytalam o to samo na ostatniej wizycie ale doktorek mowil wlasnie, ze na tym etapie szybsze bicie jest jak najbardziej ok:)

Ojej Gosiu- bardzo się cieszę z twojej bety. Odpoczywaj i staraj się nie denerwować.
Kinga- super wieści! Niech dzidziuś rośnie!
Widzę że dobra passa na forum trwa. Dziś bardzo mocno czułam owulacje, mam piękne książkowe objawy owulacji więc za 2 tygodnie dołączam do was. Nie ma innej opcji:) też chyba kupię sobie to colostrum. Nie zaszkodzi a może pomoże.
Zastanawiam się jeszcze nad jedną kwestia. Jerzak nie dała mi encortonu a ja nigdy nie byłam na żelaznym zestawie. Skoro mam bardzo wczesne ciaze biohemiczne to może powinnam sprobowac z encortonem. Od owulacji brałam tylko acard i duphaston. W 10 dniu od owulacji beta przestawala rosnąć. Wiec jaki jest sens brania heparyny po pozytywnym tescie? Przecież to nic nie zmieni

kingda,brawo!

plastulinka, ja ze względu na bardzo wczesne straty (w termienie @ plamię, boli mnie brzuch, beta zaczyna źle przyrastać), biorę Clexane od 3dnia po owulacji, tak jak Luteinę. Acard na stałe. Encorton też mam brać jeszcze przed zajściem. W pewnych sytuacjach w terminie miesiączki jest już po prostu za późno.

Doris, szukaj lekarza, który nie będzie miał problemu z wypisywaniem recept, bo odkupowanie leków w necie się sprawdza, ale na krótką metę ;)

Dzieki dziewczyny, oczywiście prawie cała noc nie spałam tak sie martwiłam, wiec teraz choc na chwile odsapnę:)
Karpidlak- ja chodzę do doktor: Anita Hamela-Olkowska, przyjmuje w Idealist oraz na Agatowej no i na Karowej. Możesz poczytać na znanym lekarzu. Z tego co sie orientowalam jeden z najlepszych specjalistów od usg, a przy tym wspaniała kobieta, zawsze poświęci tyle czasu ile trzeba, w każdej chwili pomoże do tego nic ni bagatelizuje, wiec ja jestem bardzo zadowowola. Zlota kobieta według mnie:)

reklama
Do góry