reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczko moja korzystaj poki mozesz bo zaraz dolaczysz do nas- zestresowanych wariatek.

Karpidlak ladna beta&&&&

Kinga, nie wrocilam poki co do pracy. Powiedzialam w biurze komu musialam i zostalo to przyjete dosyc chlodno co oczywiscie w ogole mnie nie dziwi. Ale i ja jakos stracilam chec do naglego powrotu. Od dwoch dni kiepsko sie czuje, oslabiona i troche mdlosci mnie mecza wiec i tak sie nie widze caly dzien na wysokich obrotach.

Poza tym jestem mega zestresowana. Najbardziej sie boje, ze fasolek przestanie sie rozwijac tak jak w pierwszej ciazy. Najgorsze tygodnie przede mna a kolejna wizyta za tydzien, w srode.
Podsumowujac- Kinga ja Cie swietnie rozumiem!

Sykatynka na pewno będzie dobrze, trzymam kciuki:) Dawaj znać po wizycie.

Julia - same twarde kobitki tutaj, nie poddajemy się:) Ja mam nadzieję, że forum przynosi szczęście, bo na prawdę wielu dziewczynom się po długiej walce udało, aby tak było też z nami:)

Portia - moja druga ciąża skończyła się na tym etapie, więc chyba stąd paniczny strach, oby wytrwać do następnej wizyty.

Kinga, te wizyty w okolicy czasu, kiedy wcześniejsze ciążę się zatrzymały, są najgorsze, też szłam na nie z najgorszymi przeczuciami... Ale wierzę że teraz i u ciebie będzie dobrze, musi byc!

Witam:-) Mam nadzieję,że przyjmiecie koleżankę z innych topików;-) i pomożecie:)
Już tu kiedyś zaglądałam...
Potrzebuje Waszej pomocy!!!
W zeszłym tygodniu poroniłam:-( to drugie poronienie...
Słyszałam,że niektóre badania warto zrobić do 6 tyg po poronieniu... Dziś to powiedziałam mojemu gin i się troszke zeslościł i spytał się kto mi tak powiedział....
Ale bardzo Was prosze o informację, które bezwględnie powinnam wykonać.
Plan jest taki,że mam iść do poradni imunologicznej i tam na nfz zrobić, ale obawiam się,że terminy beą, delikatnie mówiąc, odległe.... Jutro jeszcze muszę podzwonić.

Bedę bardzo wdzięczna za pomoc!!!:-)

Portia, Kinga- dzieki dziewczyny! Jutro powtarzam betę. Mam nadzieje, ze bedzie ok. Mam tez wyniki insuliny na czczo-4,5 i wit D3-58,9. To chyba niezłe. A w czwartek wizyte u Jerzak i stres mam maksymalny, bo boje sie jej dołujących tekstów. A nadzieje mam teraz ogromna+sporo objawow ciążowych.
Sykatynka- trzymam mocno kciuki za jutro!

Sykantynka i jaka u Ciebie wykryto przypadlosc? Ja rowniez mialam 2 ciaze obumarle;(
&&&& za wizyte
Bierzesz zastrzyki?

Lumia moge poradzic by lekarz rodzinny wypisal Pilne!
Mi to pomoglo i nieczekalam miesiacami...
Przykro mi z powodu teoich strat...

Karpidlak zaciska &&& za bete

Lumia bardzo mi przykro z powodu kolejnej straty. Z badaniami za bardzo nie pomoge ale kojarze, ze szybko nalezalo robic badania na zespol fosfolidowy( tak to sie nazywa?) bo on lubi sie uaktywniac tylko w ciazy.
Moze dziewczyny pomoga bardziej??

reklama
Ja tez nie bardzo pamietam. Ale jak byłam u Jerzak to sporo badan pzreoisala na 3 miesiące po poronieniu. Niektóre mozna od razu. Bedziesz sie konsultować z lekarzem? Jak nie to znajdę te notatki i Ci wypisze

Do góry