reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczko moja korzystaj poki mozesz bo zaraz dolaczysz do nas- zestresowanych wariatek.

Karpidlak ladna beta&&&&

Kinga, nie wrocilam poki co do pracy. Powiedzialam w biurze komu musialam i zostalo to przyjete dosyc chlodno co oczywiscie w ogole mnie nie dziwi. Ale i ja jakos stracilam chec do naglego powrotu. Od dwoch dni kiepsko sie czuje, oslabiona i troche mdlosci mnie mecza wiec i tak sie nie widze caly dzien na wysokich obrotach.

Poza tym jestem mega zestresowana. Najbardziej sie boje, ze fasolek przestanie sie rozwijac tak jak w pierwszej ciazy. Najgorsze tygodnie przede mna a kolejna wizyta za tydzien, w srode.
Podsumowujac- Kinga ja Cie swietnie rozumiem!

Sykatynka na pewno będzie dobrze, trzymam kciuki:) Dawaj znać po wizycie.

Julia - same twarde kobitki tutaj, nie poddajemy się:) Ja mam nadzieję, że forum przynosi szczęście, bo na prawdę wielu dziewczynom się po długiej walce udało, aby tak było też z nami:)

Portia - moja druga ciąża skończyła się na tym etapie, więc chyba stąd paniczny strach, oby wytrwać do następnej wizyty.

Kinga, te wizyty w okolicy czasu, kiedy wcześniejsze ciążę się zatrzymały, są najgorsze, też szłam na nie z najgorszymi przeczuciami... Ale wierzę że teraz i u ciebie będzie dobrze, musi byc!

Witam:-) Mam nadzieję,że przyjmiecie koleżankę z innych topików;-) i pomożecie:)
Już tu kiedyś zaglądałam...
Potrzebuje Waszej pomocy!!!
W zeszłym tygodniu poroniłam:-( to drugie poronienie...
Słyszałam,że niektóre badania warto zrobić do 6 tyg po poronieniu... Dziś to powiedziałam mojemu gin i się troszke zeslościł i spytał się kto mi tak powiedział....
Ale bardzo Was prosze o informację, które bezwględnie powinnam wykonać.
Plan jest taki,że mam iść do poradni imunologicznej i tam na nfz zrobić, ale obawiam się,że terminy beą, delikatnie mówiąc, odległe.... Jutro jeszcze muszę podzwonić.

Bedę bardzo wdzięczna za pomoc!!!:-)

Portia, Kinga- dzieki dziewczyny! Jutro powtarzam betę. Mam nadzieje, ze bedzie ok. Mam tez wyniki insuliny na czczo-4,5 i wit D3-58,9. To chyba niezłe. A w czwartek wizyte u Jerzak i stres mam maksymalny, bo boje sie jej dołujących tekstów. A nadzieje mam teraz ogromna+sporo objawow ciążowych.
Sykatynka- trzymam mocno kciuki za jutro!

Sykantynka i jaka u Ciebie wykryto przypadlosc? Ja rowniez mialam 2 ciaze obumarle;(
&&&& za wizyte
Bierzesz zastrzyki?

Lumia moge poradzic by lekarz rodzinny wypisal Pilne!
Mi to pomoglo i nieczekalam miesiacami...
Przykro mi z powodu teoich strat...

Karpidlak zaciska &&& za bete

Lumia bardzo mi przykro z powodu kolejnej straty. Z badaniami za bardzo nie pomoge ale kojarze, ze szybko nalezalo robic badania na zespol fosfolidowy( tak to sie nazywa?) bo on lubi sie uaktywniac tylko w ciazy.
Moze dziewczyny pomoga bardziej??

reklama
Ja tez nie bardzo pamietam. Ale jak byłam u Jerzak to sporo badan pzreoisala na 3 miesiące po poronieniu. Niektóre mozna od razu. Bedziesz sie konsultować z lekarzem? Jak nie to znajdę te notatki i Ci wypisze

Do góry