reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kinga wizyta o 19.30 więc zdążę oszalec :p
Julia przyczyny nie wykryto, u mnie obumarla na szczęście tylko jedna ciąża, nie chciałam przechodzić przez to drugi raz więc chociaż lekarze odradzali to od razu sama porobilam badania i do kolejnej ciąży podeszłam na żelaznym zestawie. Niby mam podwyższone nk ale ponoć mam się tym nie przejmować, mam hiperinsulinemie i hashi ale wszyscy mówią ze żadna z tych rzeczy nie była przyczyną...

Nafoczka wariatko DZIEKUJEMY!!! W imieniu Julka za prezencik ja za piękne słowa ☺

U nas powoli się kręci. Julek kończy dziś 2 tygodnie. Powoli przechodzi mu żółtaczka przez którą mamy kłopoty z karmieniem. Nie jest aktywny przy piersi, musze Go dokarmiać. Możliwe, że z kp nic nie będzie. Bardzo mi na tym zależało, bo Franio ma straszne problemy alergiczne i chciałam choć trochę zaoszczędzić tego Julkowi.
Pozdrawiam Was serdeczne ☺

hehe ;-* ja mówiłam, ze was wszystkie "kocham" tak samo mocno jak "nie lubie" za to, ze mnie zostawiłyście :rofl2: ale co tam, chociaz jako ciocia sobie poszaleje ;-)niech Juleczek o mnie pamieta, tak jak jego mamusia ;)

chciałam uzupełnić, ze zrobiłam varicelle zoster i... z pewnoscią przechodziłam chorobe o tak zacnej nazwie ;) (dla niewtajemniczonych ospa wietrzna:-D ten problem z głowy)

Kwiatuszku ale homocysteine to ty tez masz za wysoką i doktorek ci to powie, bo mi na 9,6 krecił nosem, domowy soczek z buraczków czerwonych ładnie u mnie podziałał

Naficzka nie martw sie nie jestes sama ja tez jeszcze jestem samotna i raczej jeszcz bede bo najbliższe starania bede mogła miec dopiero w Nowym roku ;( .

Lumia - powinno sie zrobić badania najszybciej do 6 tyg po poronieniu ale lekarze zazwyczaj nie chcą robić jesli nie poroniłaś 3 lub wiecej razy , wiele dziewczyn robi sobie takie badania na własna rękę ale to są koszta wiec pogadaj ze swoim lekarzem może uda mu sie coś dla ciebie zrobić . Ja poronilam 3 razy i sama robiłam sobie badania bo nie mogłam sie doczekać terminu ktory i tak nie obejmował tych 6 tygodni tylko pozniej mi zrobili i jeszcze czekam na wyniki , ale te pierwsze wyszły dobrze .
A te badania robiłam fosfolidowe , kardiolipowe i na przeciwciała ANA , tocznia i jeszcze inne ale nie pamietam ale te same co dziewczyny pisały wczesniej

Dziewczyny jest dobrze! Beta z 769 urosła do 2200 w 48 h. Wlasnie sobie rzygnęlam nawet:)
Jutro wizyta u Jerzak. Oczywiscie boje sie dość, bo ona optymizmem nie napawa.

Karpidlak, super:)
A mąż, albo ktoś z rodziny może z Tobą iść na jutrzejszą wizytę? Bo zawsze z kimś łatwiej. Ja zawsze biorę męża i on wtedy jak lekarz za bardzo się "rozpędzi" kontroluje sytuację, no a jak on nie może to biorę mamę:)

Maz jest w delegacji, nawet do opieki nad córka musze fatygować przyjaciółkę. Dobra, przynajmniej wiem jaka Jerzak jest i na pewno gratulować mi nie bedzie.

reklama
Do góry