reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Esperanza jak się czujesz kiedy masz wizytę? Myślę i ściskam
Raptus rozumiem twój strach bo nie dość że był problemem z zajściem to jak już się udało to po drodze schody ale Esperanza nie miała tego na myśli. ..
ja też myślałam że moja mała macica uniemożliwi mi odnoszenie ciąży a jednak udało się porozmawiaj z lekarzem postaraj się wyeliminować wszystkie przyczyny wielowodzia a jak to się nie uda to pozostaje oddać się w ręce lekarzy i zawierzyć się Bogu
Doris od pozytywnego testu albo 10mg encortonu albo więcej w żadnym wypadku mniej

reklama
Nafoczka: -) pozytywne fluidy
Swoisty paradoks nie sądziłam że kiedyś to powiem Ja to z kolei muszę uważać żeby nie wpaść dzisiaj 20dc i pozytywny test owulacyjny

Dziewczyny ja krotko osobiscie oddalam moderatorstwo Doris ale odezwe sie ostani raz w tym temacie na tym forum od poczatku pomimo jednego incydentu trola byl zawsze spokój i harmonia. Utrzymujcie to co my stare wyjadaczki zakiełkowałysmy. Bez klotni żalów i złosci.Jest to grupa wsparcia pomocy bez niedomowien.
Pamietajcie słowo czytane jest inaczej odbierane jako pisane a tym bardziej powiedziane.
Mam nadzieje ze kazda z Was znajdzie tu cos dla siebie i hormony kobiece utrzymamy na wodzy.
Nie trzeba przepraszac obrazac sie itp badzcie sobie podpora w kazdym momencie swego zycia.
Pozdrawiam Was

I kibicuje kazdej z osobna tym co za niedlugo stana do starań
Tym co juz sie staraja
Tym ktorym sie udalo i jak to sie mowi w moim pracowniczej mowie "macica zajela mozg"
Tym co maja juz dzieciaczki i maja kupe roboty
Jak i tym ktore wybraly inne cele niz walka o kolejna ciąże
Oraz Aniołkowym mamusia żeby krwawiace serduszka pomalu sie zregenerowaly.
Przepraszam ze z takimi bykami ale pisze na szybko z tel.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Dziewczyny,

No glebokie wdechy i juz zapominamy o sprawie. Raptusku nie zostawiaj nas bo my wciaz mocno kibicujemy i wierzymy w Twoje dzieciatka. Nie chce sie powtarzac bo wiele madrych slow juz padlo ale kazda ma swoje problemy i ciezka droge za soba a niektore przed soba;) chyba z bezdzietnych i nie zaciazonych to tylko ja zostalam ale nie przyszloby mi do glowy, zeby tutaj naskakiwac na ktoras, choc nie zawsze musze sie zgadzac z kazdym napisanym zdaniem.

Kaira dziekujemy za moderatorstwo( tak to sie odmienia?;))

Doris kciuki mocno zacisniete&&& dlugo sie staralas kochana? Nie widze stopek a jakos nie moge sobie przypomniec Twojej historii- przepraszam:(( ja mam postepujaco skleroze dlatego tez nie odnosze sie do wszystkich postow.

Nafoczka ale fajnie, ze masz to juz za soba. Przynajmniej wiesz, ze wszystko tam na dole ok:*

Espa jak tam u Ciebie kochana z tymi plamieniami?

Ja poki co mam postanowienie isc do dr P w nastepnym cyklu. Zapytam ile by wzieli za zrobienie takiej droznosci i chyba pora sie wspomoc jakimis lekami.

A tak zupelnie poza tematem to znow ida straszne upaly:( ugotuje sie na tym poddaszu moim[emoji86]

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, straciłam nadzieję, zrobiłam kolejny test i jest ujemny i nawet nagle mnie (.)(.) przestały boleć a wczoraj nie mogłam się dotknąć wieczorem. także albo biochemiczna znów albo może mam torbiel i dlatego testy dają takie wyniki. Zrobię rano betę i jesli będzie w granicach 30-50 to biochemiczna a jak poniżej 5 to sama już nie wiem.

Portia, pierwszą ciążę straciłam w 8tc w maju 2014, potem miałam jeszcze 2 udokumentowane betą ciąże biochemiczne i jedną z kilkoma testami dodatnimi też biochemiczną ale nie miałam siły chodzić na betę. Teraz podejrzwewam, że znow to samo....:-(

Doris kurcze faktycznie zrob bete. Ja tym testom nie dowierzam. U mnie potrafily byc ujemne a z bety wychodzilo ponad 200. Ponoc u niektorych stezenie w moczu beta hcg jest duzo nizsze...
Trzymam kciuki za wysoki wynik u Ciebie.

Portia- ja tez niestety nie jestem w ciąży i walczę o pierwsze dziecko. Bardzo się boję, że nigdy nie zostaniemy rodzicami, no ale cóż walczymy dalej.
Esperanza- jak się czujesz? cały czas trzymam za Ciebie kciuki.
Doris- nie poddawaj sie jeszcze, może test był mniej czuły, ale może więcej na noc piłaś? Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
buziaki dziewczyny.

Niestety życie doswiadcza nas krzyzami... Ja na prawde nie wiemjak bym zniosła kolejna strate gdybym nie miała dziecka. Pewnie psychicznie bym nie dala rady. Zreszta teraz chodzila za mna siostra i tylko wypytywala czy nie mam glupich mysli.
Ale podziwiam nas, Aniolkowe mamy za siłę i determinację. Dziewczyny damy radę! Ostatnio przyznalam sie dwom kolezankom że stracilam 3 ciążę. A one popatrzyly na mnie jak na glupia i mówią: Ty sie ciesz, bo masz Oliwke, my sie staramy 2 lata i pieron wie czy kiedykolwiek bedziemy mialy dzieci. One nie roZumieją co ja czuje. I ja sama nie wien co one czują. Jak zawsze moj M mowi. Ciężko łatwo żyć.
Wlasnie Esperanza jak sie czujesz?
Nafoczka to teraz jakie plany? Będziecie działać na całego :p
Doris! Musi sie udać, nie stresuj sie tylko. Mam nadzieje ze za 8 mc będziemy sie z tego śmiać!

Oliwke juz uspalam, pije sobie likier i tak sie dobijam. Ciezko mi bez M... Jest tylko 3-4 dni w mc w domu. Mala za nim tęskni ja jeszcze bardziej. Budowa rozpoczęta ja nie pracuje. Skończyłam wlasnie studia. Musze sue jeszcze obronić. Ale pisanie pracy mi idzie jak krew z nosa. Wieco zmianie pracy nawet nie mam co marzyć...

reklama
Do góry