reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Właśnie miałam usg, z maluszkiem wszystko w porządku. Waży ok 2400. Nad ranem miałam ktg i zapis też ok. Dziś się więcej rusza i wydaje mi się, że to tętno wysokie wynikalo z tego, że dr Go chwilę wcześniej macala i mógł się wystraszyc. Chcą mnie trzymać 5 dni, ale jeśli będzie ok to wpisze się po trzech.
Miałam dziś straszny sen. Śniło mi się, że zaczęłam krwawic a zauważyła to położna i nie czułam Julka. I nikt się nie spieszyl do zrobienia cc, ech....

Dziewczyny Wy się zaraz rozpakujecie i kolejne przejmą pałeczkę :-)

reklama
Dziewczyny ja jadę do szpitala na życzenie lekarza. Skurczow nie mam, wiec znow mam obawy że będzie chciał wywołać porod bo ma dyżur. .. wrrr
Ciekawe co u Alusi?

Witajcie:-) Jestem już w domu. Miałam usg dopochwowe i jest pęcherzyk ciążowy w macicy, bardzo malutki 9,8 mm i dr mówi, że to jest 4 tydzień ciąży, chociaż z bety wynika 5 tydzień. Podobno moja macica jeszcze nie jest dobrze zagojona mimo, że pęcherzyk się zagniezdził i r przepisała mi clexane 0,4 na ukrwienie macicy, no i duphaston 2 razy dziennieo oraz folik. W piątek mam dzwonić do niej to mnie zapisze do siebie na wizytę gdzieś za 2 tygodnie. Mam nadzieję, że mimo wszystko teraz będzie dobrze,,
Gratuluje świeżej Mamusi, Iris oby wszystko było dobrze i szybko (chodzi mi o poród), może już jutro będziesz szczęśliwą Mamusią.
Dziewczyny kiedyś musi być dobrze, każda z nas tutaj zostanie Mamą prędzej lub pózniej. Ja po in vitro myślałam że już nigdy mi się nie uda. I zaczęłam zachodzić w ciąże naturalnie, to już dla mnie był cud, teraz jest 3 i oby był udany...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry