reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Właśnie miałam usg, z maluszkiem wszystko w porządku. Waży ok 2400. Nad ranem miałam ktg i zapis też ok. Dziś się więcej rusza i wydaje mi się, że to tętno wysokie wynikalo z tego, że dr Go chwilę wcześniej macala i mógł się wystraszyc. Chcą mnie trzymać 5 dni, ale jeśli będzie ok to wpisze się po trzech.
Miałam dziś straszny sen. Śniło mi się, że zaczęłam krwawic a zauważyła to położna i nie czułam Julka. I nikt się nie spieszyl do zrobienia cc, ech....

Dziewczyny Wy się zaraz rozpakujecie i kolejne przejmą pałeczkę :-)

reklama
Dziewczyny ja jadę do szpitala na życzenie lekarza. Skurczow nie mam, wiec znow mam obawy że będzie chciał wywołać porod bo ma dyżur. .. wrrr
Ciekawe co u Alusi?

Witajcie:-) Jestem już w domu. Miałam usg dopochwowe i jest pęcherzyk ciążowy w macicy, bardzo malutki 9,8 mm i dr mówi, że to jest 4 tydzień ciąży, chociaż z bety wynika 5 tydzień. Podobno moja macica jeszcze nie jest dobrze zagojona mimo, że pęcherzyk się zagniezdził i r przepisała mi clexane 0,4 na ukrwienie macicy, no i duphaston 2 razy dziennieo oraz folik. W piątek mam dzwonić do niej to mnie zapisze do siebie na wizytę gdzieś za 2 tygodnie. Mam nadzieję, że mimo wszystko teraz będzie dobrze,,
Gratuluje świeżej Mamusi, Iris oby wszystko było dobrze i szybko (chodzi mi o poród), może już jutro będziesz szczęśliwą Mamusią.
Dziewczyny kiedyś musi być dobrze, każda z nas tutaj zostanie Mamą prędzej lub pózniej. Ja po in vitro myślałam że już nigdy mi się nie uda. I zaczęłam zachodzić w ciąże naturalnie, to już dla mnie był cud, teraz jest 3 i oby był udany...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry