reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Alusia no to się napracowałaś kobitko, kawał chłopca... cudownie!!

ależ się Was miło czyta, aż serce ściska i łza w oku kręci;-) wizyty zaliczone z powodzeniem a brzuchatki pomalutku się odbrzuszają, nieustanie trzymam za was kciuki &&&& (niestety więcej nie mam o czym pisać..)

reklama
Zeby bylo weselej jak ktos pamieta Koszyczka to urodzila coreczke:)
Raprus w 20 jeszcze codIennie nie bedziesz ich czuc i pod koniec tez sie juz tak chetnie nie ruszaja. Glowa do gory

Dziewczyny mam małe pytanko, jak macie wypisany clexane 0,4 bo ja miałam wypisany na 100 % i zapłaciłam dziś 230 za 2 opakowania a mogłamm zapłacić 25 zł No i czy ten zastrzyk będzie tak zawsze bolał?

Dziewczynki, u mnie cudownie. 7,1 mm, serducho zdrowe, mózg prawidłowo się rozwija, dwie ręce, dwie nogi, nerki, żołądek, pęcherz :) przeziernosc karkowa 1,8, kość nosowa jest :) wszystko w porządku. Jedyne co to przepływy tętnicze z prawej strony z podwyższonym oporem więc na odstawienie clexane nie ma szans.... Jutro zaczynam drugi trymestr! Jestem szczęśliwa!

Sykatynka to wspaniale!
A ja znowu mam skurcze co 3 min i liczę na poród, ale pewnie jak zacznę się pakować to przejdą. A wysprzątałam dzisiaj całą kuchnię w tej intencji. Więc póki co siedzę i mam nadzieję :-D

Ostatnia edycja:
Sykatynka super wiadomosci. Ewcia za szczesliwe rozwiazanie, a noz widelec jak nastepnym razem tu zagladne to juz bedziesz sie chwalic swoim szczesciem&&&&

Nafoczka kochana bedzie lepiej:) choc ja jakos przestaje w to wierzyc, ale nie bede tu smecic za bardzo.

W pracy doczekalam sie w koncu awansu wiec chyba w ogole przystopuje na 2-3 cykle, porobie reszte badan? Sama juz nie wiem[emoji53]

Witajcie.
Rzadko się odzywam ale podczytuje.
Gratuluję mamusiom przyszlym i rozpakowanym.
Za walczące trzymam kciuki
Jula0603 pytałaś o badania genetyczne a chyba nikt nie odpowiedział ja specjalistą nie jestem sle z tego co czytałam kiedyś jak sama robilam kariotypy to wada jaka tam może się pojawić raczej zwieksza prawdopodobieństwo wystapienia wad u dziecka ale nie przekreśla szans na zdrowe. No chyba że coś pokręciłam to niech mnie ktoś poprawi.
Ja jestem na etapie
diagnozowania u dr Dubrawskiego już w zasadzie czekam na wyniki i plan dzialania i Mam pytanko czy któraś z was miała robioną biopsje błony śluzowej macicy na wykluczenie przewlekłych subklinicznych stanów zapalnychy? Dr sugeruje mi jeszcze takie badanie... z gory dzięki za odpowiedzi.

reklama
Ania ja mam clexane na 100 %. Uklucia bolą, ale staram się podotykac igłą w kilku miejscach i tan gdzie boli najmniej lub wcale wbijam.

Ewa &&&&&& powodzenia

Portia gratuluję awansu!

Sykatynka wspaniale wieści!

Apolinka meldowalas się pi genetycznym? Zaraz sprawdzę.

Nafoczka bez zmian?

Ją dziś wychodzę. Mówią, że wszystko dobrze i zamiast 5 dni skroca i pobyt do jutra. Jednak wpisze się dziś na własną prośbę. Tęsknię za Franiem....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry