reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Esperanza super wieści, trzymam kciuki zaciśnięte. Och fajnie by było jakby to był początek kolejnej dobrej passy na forum:)) Przecież w końcu musi przyjść też nasza kolej:)
Bardzo dziękuję Ci za odpowiedź, przy Twoich wynikach moje wyglądają dość słabo, zobaczymy co w piątek powie moja Pani Doktor. A na razie pokupowałam książki o których pisałyście i poczytałam strony, które polecałyście no i od wczoraj jestem na diecie:)

Aniu - a udało Ci się jakoś do lekarza zapisać? To chyba konieczne, żeby wiedzieć co i jak albo powtórzenie bety żeby sprawdzić jak przyrasta. Z tego co wiem zdarza się też tak, że w cyklu po zabiegu się zachodzi. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze:))

Nafoczka - a jak u Ciebie sytuacja?:)

reklama
Ania na pozamaciczna to chyba zbyt wysoka beta... A po poronieniu nie badalas bety? Ale przy zasniadzie są chyba bardzo wysokie wartości bety, idące w setki tysięcy....
Nie badałam bety, czekałam poprostu na @, nie współżyliśmy półtora miesiąca żeby się wszystko zagoiło, a pózniej zaczeliśmy no i nie dostałam do tej pory @. Jutro dzwonie do mojej dr. Będe się umawiać na wizytę.Boję się tego zaśniadu.

Kinga u mnie "kupa" więc nie będę smęcić ;) jest 13dpo i bladziocha brak za to są wszystkie możliwe objawy tempka+cyce+śluz hehe... czary mary :rofl2:
baaaaaaaardzo się ciesze z dobrej passy oby tak dalej.... a ja licze na to, że tak jak u Espy może się coś przepłucze w nadchodzącym cyklu

Gogac - Boziu jak bardzo bym chciała! To by było dopiero dla mnie symboliczne, bo od początku tak się z Tobą utożsamiałam przez to niskie AMH, ale póki co panicznie się boję i nie potrafię tak wybiegać myślami. Buziole dla Maciusia!

Aaaaa Esperanza nawet nie wiesz jak sie ciesze!! Strasznie Ci kibicuje i bede zaciskac co sie da za dalszy szczesliwy rozwoj sytuacji. A beta bardzo dobra jak na 3 tydz.

Esperanza moim zdaniem beta jak na ten tydzień ciąży bardzo ładna! Odnośnie magnezu ja bralam magne b6 lub filomag. Encorton od razu bralam w dawce 20 mg.

Ania spokojnie uderzaj do lekarza w tym tyg. Wierzę że wszystko będzie w porządku ;) zrob powtorke bety po 48 h. Moja imienniczko ja tez @ nie miałam i o zasniad tez się martwilam. Do terminu w sumie zostały 4dni ;)

reklama
Esperanza moim zdaniem beta jak na ten tydzień ciąży bardzo ładna! Odnośnie magnezu ja bralam magne b6 lub filomag. Encorton od razu bralam w dawce 20 mg.

Ania spokojnie uderzaj do lekarza w tym tyg. Wierzę że wszystko będzie w porządku ;) zrob powtorke bety po 48 h. Moja imienniczko ja tez @ nie miałam i o zasniad tez się martwilam. Do terminu w sumie zostały 4dni ;)
Iris dziękuje. Jutro będe dzwonić, moja dr wróciła z urlopu i mówiła żeby dzwonić jutro. Mam nadzieje załapać się na piątek na wizytę. 4 dni to malutko, w każdej chwili się może zacząć:-)

Do góry